Adetime 5 gün kala adetin ilk günü gibi agrilar olup ertesi gün gecmesi???

pandalog

Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2022
458
248
23
29
Yaklaşık 3 aydır çocuk sahibi olmak istiyorum. Bu ay farklı olarak adetime 5 gün kala sanki ilk günüm gibi ağrılarım oldu ve ertesi gün gecti. Şimdi adete 3 gün var ve hicbir ağrı sanci yok. Bu şekilde olup hamilelik haberi olan var mı merak ediyorum?

Test yapmıyorum çünkü test yapip negatif görmek kırmızıları görerek gebelik olmadığını öğrenmekten daha üzücü oluyor. O yüzden bu ay kendime söz verdim , en az 1 gün geçmeden test yapmak yok. Merakımı mazur görün, çok heyecanlı ve istekliyim. Teşekkürler şimdiden

Benim hamilelilik ihtimali yokken de adet olmadan 1 hafta önce sızılar başlar, bazen gelir bazen gider. Erken olucam galiba derim sonra ağrı geçer. Ama adet olurum yani hamilelik değil.

Benim hamilelilik ihtimali yokken de adet olmadan 1 hafta önce sızılar başlar, bazen gelir bazen gider. Erken olucam galiba derim sonra ağrı geçer. Ama adet olurum yani hamilelik değil.
Hımmmm. Ben de 15 yıldır regl oluyorum, hep mutlaka 12-24 saat öncesi sızılar başlar. Yarın sabah adetim gelecekse ben önceki akşamdan anlarım ama asla daha erken değildi. Bu sefer böyle olunca bi umutlandım. Umduğum gibi değilse de kist falan olabilirmiş okuduklarım o yönde. Bi doktora giderim

Bi de kesilip sonra tekrar gelmez bi başlayınca artarak devam eder ve reglin ilk günü en üst düzeyde kivrandirdiktan sonra geçer. Yorumunuza teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…