Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bugün test yaptım ikinci çizgi silik cıktı farklı markalarla 2 tane yaptım ikiside silikti inşallah benımle kalır daha çok küçük c.tesi adet günüm gecmesini bekliyorum.Pazartesi hastaneye gidicem rabbim isteyen herkese versin aratmasın..
bugün test yaptım ikinci çizgi silik cıktı farklı markalarla 2 tane yaptım ikiside silikti inşallah benımle kalır daha çok küçük c.tesi adet günüm gecmesini bekliyorum.Pazartesi hastaneye gidicem rabbim isteyen herkese versin aratmasın..
adetimi 2 gün gecti tekrar yaptırdım 589 cıktı canım haftaya tekrar gidicem kalp atısı için cagırdı bakalım cok sabırsızlanıyorum yazmıssın gec gördüm tekrarladınmı testi?
Arkadaslar mrb bende ayni durumdayim adetime 7 gun vardi test yaptirdim 17.4 cikti ama belimde ve karnimda agrilar var cok tedirginim ya allah tum isteyenlere versin insallah.