- 9 Şubat 2023
- 18
- 11
- 3
- 29
- Konu Sahibi Birbilebilsen01
Arkadaşlar adetime 5 gün var test yaptım evde silik çizgi çıktı hemen yaptığım gibi 2 dk da . Sizce hamilemiyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muneccimler sitesi bir arka sokaktaArkadaşlar adetime 5 gün var test yaptım evde silik çizgi çıktı hemen yaptığım gibi 2 dk da . Sizce hamilemiyim
Ne alaka ? Bir soru sordum sadeceMuneccimler sitesi bir arka sokakta
Test yok bişey yok biz ne bilicez. Sanki burdan beta ölçüp gebesiniz haberi vericezNe alaka ? Bir soru sordum sadece
Nerden bilebiliriz hanımefendi sordugunuz sorunun bir mantigi olsunNe alaka ? Bir soru sordum sadece
Fotoğraf bıraktım hanımefendiTest yok bişey yok biz ne bilicez. Sanki burdan beta ölçüp gebesiniz haberi vericez
Tesekkur ederim güzel rahatlatıcı yorumunuz içinMerhaba, adetinize henüz 5 gün varken bile gayet iyi bir koyuluk,
İnşallah sizinde gönlünüzce olsun herşeyİnşallah gönlünüzdeki olur![]()
Bizim söylememizden sonra bırakmışsınız. Kan verin başka çözüm yok bilmeninFotoğraf bıraktım hanımefendi
Uzgunum maalesef bu sizi.umutlandirmasn ama burda gebelik.oldgunu sanmiyorm
TebriklerSonuç çıktı 43.2 HCG değeri hamileyim kizlar![]()
Teşekkür ederim Allah layığıyla bakabilecek herkese nasip etsin inşallahTebriklerinşallah sağlıkla ilerler
Hayırlı olsun canımSonuç çıktı 43.2 HCG değeri hamileyim kizlar![]()
Kaç gün kala belirtileri yasamaya basladiniz? Ateşiniz kaçtı?Ovulasyon takibi yapmadım. Kendim hesapladım adedin duzenliydi. Kasık ağrısı , bulantı , ateşim vardı vs.