Adetime 5 gün var hamilemiyim

Kaç gün kala belirtileri yasamaya basladiniz? Ateşiniz kaçtı?
Ateşimi ölçmedim baya vardı ateş . 6 gün kala başladı belirtiler. Hatta baya ateşim yükselmişti acile gidecektim serum için ama ateşle birlikte diğer belirtiler de olunca gebelik testi aldım ve sonuç hamileyim. Ayak üşümesi ve göğüs uçlarında hassasiyet çok fazla vardı

Ateşimi ölçmedim baya vardı ateş . 6 gün kala başladı belirtiler. Hatta baya ateşim yükselmişti acile gidecektim serum için ama ateşle birlikte diğer belirtiler de olunca gebelik testi aldım ve sonuç hamileyim. Ayak üşümesi ve göğüs uçlarında hassasiyet çok fazla vardı
Ben donuyorum soğuktan. Ayaklarım buz gibi bata 6 gün kaldı

6 gün kala çıktı mi testte?

Tebrik ederim ❤️❤️👏 benim de yarın Adetime beş gün kalacak yumurtlamadan sonra göğüs ucu acıması oldu ve yarıldı şimdi de her tarafı ağrıyor kasıkta gerilme hafif ağrı bacağımı vuruyor sabahları ateşimi ölçüp 35 geliyor yarın test yapsam çıkar mı acaba

bu testlerin güvenirlik aralığı yüksek (%97 gibi bir rakam hatırlıyorum yani %97 doğru sonuç veriyor) ve eğer silik bir çizgi bile varsa durum pozitiftir çok yüksek ihtimalle ki hamile olduğunuzu söylemişsiniz, çok tebrik ederim:halay:

Back
X