- 11 Temmuz 2023
- 32
- 9
- 6
- 23
- Konu Sahibi hayalhanempqq
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hafiften bir çizgi görüyorumAdetime 5 gün var erken gebelik testi yaptım yorumlar mısınız kamerada fazla gozukmuyo ama
Teşekkür ederimHafiften bir çizgi görüyorumadetinize de daha varmış biraz daha zaman geçince normal kaset testle de deneyin bence
![]()
Rica ederimmTeşekkür ederim
Bende de ilk defa erken gebelikte silik çizgi çıktı geçen ayda 4 tane yaptım bitane bile silik çıkmadı yinede sözünüzü dayanarak bekliycem 2 gün sonra kaset yaparım tesekkürlerBi çizgi görüyorum ama inanın bu erken gebelik testinde o kadar yalanci pozitif silik çizgi gördüm ki önerim ilk idrarla bi de kaset test yapıp koyulasmayi takip edin ardından 5 gün sonra regl olmaz ve testiniz de bu güne nazaran daha belirgin olursa kan verin
İnşallah pozitif görürsünüzBende de ilk defa erken gebelikte silik çizgi çıktı geçen ayda 4 tane yaptım bitane bile silik çıkmadı yinede sözünüzü dayanarak bekliycem 2 gün sonra kaset yaparım tesekkürler![]()
Bi çizgi görüyorum ama inanın bu erken gebelik testinde o kadar yalanci pozitif silik çizgi gördüm ki önerim ilk idrarla bi de kaset test yapıp koyulasmayi takip edin ardından 5 gün sonra regl olmaz ve testiniz de bu güne nazaran daha belirgin olursa kan verin
BU AY aşılama Olacm inş Gerek kalmazİnşallah pozitif görürsünüz![]()
Allah bağışlasın var canım aşılama ile oldu benim de Rabbım e şükürBU AY aşılama Olacm inş Gerek kalmazsizde var mı bebiş
Sağol Allah razı olsun Evladinizi Allah bağışlasın İlk aşılamayla mı bende sadcee polikistik over var ama adetim hep duzenliAllah bağışlasın var canım aşılama ile oldu benim de Rabbım e şükürinşallah sizin kendiliğinden gelir bu ay
Evet ilk aşılama ile çok şükürSağol Allah razı olsun Evladinizi Allah bağışlasın İlk aşılamayla mı bende sadcee polikistik over var ama adetim hep duzenli
Allah bagışlasınEvet ilk aşılama ile çok şükür
Eşiniz muayene oldu mu onda da sorun olabilirSağol Allah razı olsun Evladinizi Allah bağışlasın İlk aşılamayla mı bende sadcee polikistik over var ama adetim hep duzenli
Odada sıkıntı yok 2 yıldır evliyimEşiniz muayene oldu mu onda da sorun olabilir
Anladim vakti zamani gelince insallah olacaktırOdada sıkıntı yok 2 yıldır evliyim
Yine test yaptım bu sefer kaset yine silikAnladim vakti zamani gelince insallah olacaktır![]()
Ay evet gördüm var vallahi hadi hayırlısı regl ye 5 gün vardı bekle 5 gün sonra kan ver canımYine silik
tebrik ederim rabim hepimize nasip etsin göğüs ağrın var mı ben de çatlatma iğnesi oldum bugün 15. Günüm şiddetli göğüs ağrım var acaba gebelik var mıdır ara ara da kasıklarıma ağrılar oluyor ama hemen geçiyorYine silik
AynenAy evet gördüm var vallahi hadi hayırlısı regl ye 5 gün vardı bekle 5 gün sonra kan ver canım![]()