Adetime 5 gun var Test yapsammi ??

Cxcxcx

Can'ıma CAN verene şükürler olsun❤
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2016
487
339
53
Kizlar yardiminza ihtiyacim var :(
10 aylik evliyim yaklask iki aydir da bebek istyoruz gecen ay cok umitlenmeme ramen malesef hamile kalmamisim:( ama bu ay daha adetime (hemen hemen) 14 gun kala goguslerim cok agrimaya buyumeye sismeye basladi hatta hafif hafif damarlanma bile var ayrica cokda gergin hissediorm. Duygusallik acisndan cok duygusal biri degilimdr ama dedgm gibi bu ay yine o konudada cok hassasim cabuk sinirlenip cabuk aglayabiliorm gozlerim en ufak biseyde doluyo :D esime kalirsa bu ay kesin hamileyim diye hissediomuss insallah oyleyimdirde demek istedgm o ki daha adetime 5 gun var test yapmak icin sabirsizlaniorum sizce erkenmi bi kac gun dahami beklesem? ama dayanamiorum beni biraz rahatlatrsaniz goruslerinizle sevinirim .. Simdiden tesekkurler:)

Ben 5 gün varken sabirsizliktan yapmistim çıkmamıştı günü geçince çıkmıştı sende öyle yapmalisin tatlım Allah gönlüne göre versin

Adetinizden 14 gun once eger hamile kaldiysaniz daha yumurta dollenme evresinde olur yani o kadar erken belirti olmasi mumkun degil cunki gebelik hormanu henuz yukselmeye bile baslamaz
Anladigim kadariyla cok istiyorsunuz insallah hamilesinizdir bence bekleyin en azindan adetiniz 1 gun gecsin sonra test yapin cikarsa insallah kan testi yaptirirsiniz sonrasida sabir gerektiren bir surec kese beklemek kalp atisi simdiden kendinizi strese sokmayin bide hamileyseniz cikmazsa bosuna uzulursunuz yok diye en guzeli biraz sabirli olmak

Adetinizden 14 gun once eger hamile kaldiysaniz daha yumurta dollenme evresinde olur yani o kadar erken belirti olmasi mumkun degil cunki gebelik hormanu henuz yukselmeye bile baslamaz
Anladigim kadariyla cok istiyorsunuz insallah hamilesinizdir bence bekleyin en azindan adetiniz 1 gun gecsin sonra test yapin cikarsa insallah kan testi yaptirirsiniz sonrasida sabir gerektiren bir surec kese beklemek kalp atisi simdiden kendinizi strese sokmayin bide hamileyseniz cikmazsa bosuna uzulursunuz yok diye en guzeli biraz sabirli olmak
Aynen oyle cok istyorum normalde de zaten cocuklara cok duskun birisiymdr esimde oylr bide simdi kendimde anne olucagimi dusundukce daha dogrusu olmayi istedikce dahada bi icim icime sigmiyor. Insallah hamileyimdr dua edin :(

Kizlar yardiminza ihtiyacim var :KK43:
10 aylik evliyim yaklask iki aydir da bebek istyoruz gecen ay cok umitlenmeme ramen malesef hamile kalmamisim:KK43: ama bu ay daha adetime (hemen hemen) 14 gun kala goguslerim cok agrimaya buyumeye sismeye basladi hatta hafif hafif damarlanma bile var ayrica cokda gergin hissediorm. Duygusallik acisndan cok duygusal biri degilimdr ama dedgm gibi bu ay yine o konudada cok hassasim cabuk sinirlenip cabuk aglayabiliorm gozlerim en ufak biseyde doluyo :KK70: esime kalirsa bu ay kesin hamileyim diye hissediomuss insallah oyleyimdirde demek istedgm o ki daha adetime 5 gun var test yapmak icin sabirsizlaniorum sizce erkenmi bi kac gun dahami beklesem? ama dayanamiorum beni biraz rahatlatrsaniz goruslerinizle sevinirim .. Simdiden tesekkurler:)
Acele etme sabir et :) ben dun test yapmistim adet gunumdu tek cizgi bugün yaptm hayirli haberi aldm galiba hamileym allahm sanada Nasip etsin :anneadayı:

Aynen oyle cok istyorum normalde de zaten cocuklara cok duskun birisiymdr esimde oylr bide simdi kendimde anne olucagimi dusundukce daha dogrusu olmayi istedikce dahada bi icim icime sigmiyor. Insallah hamileyimdr dua edin :KK43:
Ederim tabiki Allah en kisa zamanda hayirli saglikli bir evlat nasib etsin ogluma hamile kalmam cok uzun zaman surdu tedaviler vs cok hirpalanmistim o yuzden sizi cok iyi anliyorum iyiliginiz icin yaziyorum oyle belirti vs hic beklemeyin siz kendinize duseni yapip rabbimin ol demesini bekleyin

En doğru sonucu adetin 10 gün geciktikten sonra alırsın.

Back
X