Adetime 5 gün var test yaptım ama yarım saat sonra belirdi çizgi ne düşünmeliyim 🙏

sedanur6161616161

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2025
48
7
1
25
1000037693.webp

Kuruma çizgisi de olabilir kaset testler adetten önce negatif çıkabiliyo ben adetime 4 gün kala prodoctor erken gebelik testi ile çift çizgi gördüm sonra kaset test yaptım negatifti kanda pozitifi gördük erken gebelik testi deneyin bence 🥰artımed ve days doctor hariç🙏🏻🥰
Evt bencede artımed yalancı poztırf çıkartıyor dün yaşadım hemde cok uzuldum

7 ay önce düşük yaptım 🥺 7 Aydr uğraşıyoruz çocuk için valla olmuyor
Geçen yıl ocak ayında bende bebeğimi kaybettim. 1 yıl sanki rahim küstü olmadı ve neler yaşadık. Seni çok iyi anlıyorum. Şimdi di hamileyim, ufak tefek takviyeler ile ilk ay hamile kaldım. Çok endişe etme. Doktora görğndün mü. Pco pcos vesaire bir şeyin var mı

Geçen yıl ocak ayında bende bebeğimi kaybettim. 1 yıl sanki rahim küstü olmadı ve neler yaşadık. Seni çok iyi anlıyorum. Şimdi di hamileyim, ufak tefek takviyeler ile ilk ay hamile kaldım. Çok endişe etme. Doktora görğndün mü. Pco pcos vesaire bir şeyin var mı
Hiçbir sorun yok sadece eşimin sperm hızında yavaşlama var biraz

Merhaba,kulladığınız takviyeler nelerdi acaba

Back
X