- 15 Mart 2025
- 48
- 7
- 1
- 25
- Konu Sahibi sedanur6161616161
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuruma çizgisi de olabilir kaset testler adetten önce negatif çıkabiliyo ben adetime 4 gün kala prodoctor erken gebelik testi ile çift çizgi gördüm sonra kaset test yaptım negatifti kanda pozitifi gördük erken gebelik testi deneyin bence
Hangi marka deneyebilirimKuruma çizgisi de olabilir kaset testler adetten önce negatif çıkabiliyo ben adetime 4 gün kala prodoctor erken gebelik testi ile çift çizgi gördüm sonra kaset test yaptım negatifti kanda pozitifi gördük erken gebelik testi deneyin benceartımed ve days doctor hariç
![]()
Prodoctor erken gebelik testi bulursanız onu deneyin asla yalancı pozitif çıkarmıyo prodoctorda hayalet çizgi bile görseniz garanti gebelik vardırHangi marka deneyebilirim
Evt bencede artımed yalancı poztırf çıkartıyor dün yaşadım hemde cok uzuldumKuruma çizgisi de olabilir kaset testler adetten önce negatif çıkabiliyo ben adetime 4 gün kala prodoctor erken gebelik testi ile çift çizgi gördüm sonra kaset test yaptım negatifti kanda pozitifi gördük erken gebelik testi deneyin benceartımed ve days doctor hariç
![]()
Kuruma çizgisi ne yazık ki. Benimde böyle daha belirgin olup çok üzülmüştüm. Ama 2 gün sonra tekrarla koyulaşma olursa güzel haber olur
7 ay önce düşük yaptımKuruma çizgisi ne yazık ki. Benimde böyle daha belirgin olup çok üzülmüştüm. Ama 2 gün sonra tekrarla koyulaşma olursa güzel haber olur
Artimed değil markasiEvt bencede artımed yalancı poztırf çıkartıyor dün yaşadım hemde cok uzuldum
Geçen yıl ocak ayında bende bebeğimi kaybettim. 1 yıl sanki rahim küstü olmadı ve neler yaşadık. Seni çok iyi anlıyorum. Şimdi di hamileyim, ufak tefek takviyeler ile ilk ay hamile kaldım. Çok endişe etme. Doktora görğndün mü. Pco pcos vesaire bir şeyin var mı7 ay önce düşük yaptım7 Aydr uğraşıyoruz çocuk için valla olmuyor
Hiçbir sorun yok sadece eşimin sperm hızında yavaşlama var birazGeçen yıl ocak ayında bende bebeğimi kaybettim. 1 yıl sanki rahim küstü olmadı ve neler yaşadık. Seni çok iyi anlıyorum. Şimdi di hamileyim, ufak tefek takviyeler ile ilk ay hamile kaldım. Çok endişe etme. Doktora görğndün mü. Pco pcos vesaire bir şeyin var mı
Merhaba,kulladığınız takviyeler nelerdi acabaGeçen yıl ocak ayında bende bebeğimi kaybettim. 1 yıl sanki rahim küstü olmadı ve neler yaşadık. Seni çok iyi anlıyorum. Şimdi di hamileyim, ufak tefek takviyeler ile ilk ay hamile kaldım. Çok endişe etme. Doktora görğndün mü. Pco pcos vesaire bir şeyin var mı
Prodoctor erken gebelik testi bulursanız onu deneyin asla yalancı pozitif çıkarmıyo prodoctorda hayalet çizgi bile görseniz garanti gebelik vardırHangi marka deneyebilirim
bende defalarca hayal kırıklığı yaşadım bu markadaEvt bencede artımed yalancı poztırf çıkartıyor dün yaşadım hemde cok uzuldum
Prodoctor erken gebelik testi bulursanız onu deneyin asla yalancı pozitif çıkarmıyo prodoctorda hayalet çizgi bile görseniz garanti gebelik vardır![]()
Bence hemen kan verin çünkü prodoctorda silik bile olsa gebelik oluyor bence var heveslendirmek istemem ama ben şimdiden hayırlı olsun diyorumEki Görüntüle 3562916 benim de prodoctor bakar mısınız