Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Amin canım inşallah. Nasip artık m tedavisiz ilk ayim .. normalde 5 aydır tedavi oluyodum yumurta geliştirici için . Sonuç hep kist oluyordu bende bıraktım gitmedim . Kist icin Yasmin kullandim temmuz ayında. Sonra akışına bırakalım dedik eşimle
dssklfhslşkfd Tabii ki de bomboş. Ama zaten 5 günüm var diye diye rahatlatıyorm kendimi. Felaket iştahım var ya 2 kilo almışım delircem ne güzel vermiştim 12 kilo
Ben elendim adet oldum. İnşallah sizler bebislerinize kavuşursunuz. Elimde 10 tane ovulasyon testi kaldı onları da bu ay kullanıp sonra yine doktorun kapısına
Ben elendim adet oldum. İnşallah sizler bebislerinize kavuşursunuz. Elimde 10 tane ovulasyon testi kaldı onları da bu ay kullanıp sonra yine doktorun kapısına
Gecmis olsun insallah mutlu haberi bu aylik bizden duyar, onumuzdeki ay bizlere verirsin o haberi. Ben de olmazsa ovulasyon testi alip deneyecegim yine olmazsa rahim filmi cektirecegim.