Adetime 5 gun var

Ay ben yarını beklemiyom yapıyom testi yine belki akşama doğru hafif silik görcem belli mi olur

Anladım test iyi bir test çarşamba da olmazsanız mutlaka yapın inşallah vardır
Amin canım inşallah. Nasip artık m tedavisiz ilk ayim .. normalde 5 aydır tedavi oluyodum yumurta geliştirici için . Sonuç hep kist oluyordu bende bıraktım gitmedim . Kist icin Yasmin kullandim temmuz ayında. Sonra akışına bırakalım dedik eşimle

Ay ben yarını beklemiyom yapıyom testi yine belki akşama doğru hafif silik görcem belli mi olur
dssklfhslşkfd Tabii ki de bomboş. Ama zaten 5 günüm var diye diye rahatlatıyorm kendimi. Felaket iştahım var ya 2 kilo almışım delircem ne güzel vermiştim 12 kilo

Dün akşam hafif peçeteye gelen açık Pembe kanamam oldu çok açık yani . Sanırım bu ayda olmadı 2 gün geçiyor adetim

Ben elendim adet oldum. İnşallah sizler bebislerinize kavuşursunuz. Elimde 10 tane ovulasyon testi kaldı onları da bu ay kullanıp sonra yine doktorun kapısına 😔

Ben elendim adet oldum. İnşallah sizler bebislerinize kavuşursunuz. Elimde 10 tane ovulasyon testi kaldı onları da bu ay kullanıp sonra yine doktorun kapısına 😔
Gecmis olsun😔😔 insallah mutlu haberi bu aylik bizden duyar, onumuzdeki ay bizlere verirsin o haberi. Ben de olmazsa ovulasyon testi alip deneyecegim yine olmazsa rahim filmi cektirecegim.

6 gün kala ve 5 gün kala testleri negatif hayalet çizgi de yok sanırım artık umutlanmamalıyım

Back
X