Adetime 5gün var bulantım var testim negatif

Umudum2121

Gel Bahtımın karbeyazı 👼🪬 Gel canımın CanYoldaşı
Kayıtlı Üye
15 Mart 2019
400
542
103
35
İki gündür özellikle sabahları bulantım oluyor ve adetime 5gün var bu sabah idrar testi yaptım tek çizgi negatif 🙁 Acaba hamile değil miyim ama midem kendimi lavaboya atacak kadar bulanıyor

Adet öncesi de bazen bulantı olabiliyor
Birde erken yapmissiniz biraz daha bekleyin bence insallah vardir

Benim hiç adetten önce bulantım olmadı ara sıra adetin ilk günü olurdu Ne yapayım çok istiyorum diye sabırsızlanıyorum ☺️ İnşallah vardır erken olduğu için görünmüyordur

Benim hiç adetten önce bulantım olmadı ara sıra adetin ilk günü olurdu Ne yapayım çok istiyorum diye sabırsızlanıyorum ☺️ İnşallah vardır erken olduğu için görünmüyordur
Inşallah vardır çok iyi anlıyorum bende hep 1 hafta kala yapmaya baslardim testleri 😊 Rabbim nasip etsin en kisa surede

Hamilelikte bulantı bu kadar erken ortaya çıkmıyor genelde. Yine de belli olmaz tabi. Adetiniz gecikirse bir kan testi verin.

Hamilelikte bulantı bu kadar erken ortaya çıkmıyor genelde. Yine de belli olmaz tabi. Adetiniz gecikirse bir kan testi verin.
Çok teşekkür ederim 🙏🏻 günümün geçmesini bekliyorum öyle kan testi vereceğim ama bende ümitlenmek istemiyorum

Back
X