Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Silik cizgi gorunuyor 2 gun sonra tekrarlayin koyulasmayi takip edin insaAllah vardir. Varsa da daha cok erkenSizce varmı adetime 8 gün var şüphe üzerine yaptım ilk dakika böyle çıktı varmı sizceEki Görüntüle 3078482
Teşekkür ederim bügün kan vericem narkotik ilaçlar kullanıyorum fıtık için çok ağrı olduğundan dolayı bekleme şansım yokSilik cizgi gorunuyor 2 gun sonra tekrarlayin koyulasmayi takip edin insaAllah vardir. Varsa da daha cok erken
O zaman hic bekleden ver canim nolur nolmaz gecmis olsunTeşekkür ederim bügün kan vericem narkotik ilaçlar kullanıyorum fıtık için çok ağrı olduğundan dolayı bekleme şansım yok
Gözükmüyor mu? Daha neler.Hayır yok canım. İkinci çizgi silik bile gözükmüyor
Kan verin o zaman hemen.Teşekkür ederim bügün kan vericem narkotik ilaçlar kullanıyorum fıtık için çok ağrı olduğundan dolayı bekleme şansım yok
Çok teşekkür ederim çokta çocuk istiyorduk acaba varmı akşama kan vericem 8 gün kala çıkarmı kiO zaman hic bekleden ver canim nolur nolmaz gecmis olsun
İnş çok teşekkür ederimikinci çizgi Var tabikide küçük olabilir kesinlikle kan verin
Kan testinde çıkma olasılığı daha yüksekÇok teşekkür ederim çokta çocuk istiyorduk acaba varmı akşama kan vericem 8 gün kala çıkarmı ki
Kanda cikabilir kuzum once kana sonra idrara cikiyo cunku hcg hormonuÇok teşekkür ederim çokta çocuk istiyorduk acaba varmı akşama kan vericem 8 gün kala çıkarmı ki
Silik cizgi gorunuyor 2 gun sonra tekrarlayin koyulasmayi takip edin insaAllah vardir. Varsa da daha cok erken
Çok teşekkür ederim inş herkesin Allah gönlüne göre versin eğer varsa bu dayanılmaz ağrılar bile umurumda değil o dereceKanda cikabilir kuzum once kana sonra idrara cikiyo cunku hcg hormonu
Çok teşekkür ederimNekadar naif konuşmuşsunuz sizi tebrik ediyorum![]()
İnş bir an önce eşimin işten gelmesini bekliycem kan vermek içinEger erken yumurtalama olduysa gebelik ihtimaliniz var,silik cizgiyi gordum.
Çok net belli inşallah bir an önce güzel haberler alırızİnş bir an önce eşimin işten gelmesini bekliycem kan vermek için