Gebeliğe Hazırlık Adetime 8 gün kala

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

cadi1234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2015
207
91
98
30
Merhaba, adetime 8 gün kala gebelik testi yaptim ve 2.çizgi silik çıktı hamile miyim?
IMG_20190124_230544.webp

Merhaba silik çizgi görünüyor inşallah hamilesiniz gibi görünüyor. Yumurtlama ne zaman olmuştu biliyor musunuz

Merhaba canim silik hemen ciktiysa ve catlatma ignesi olmadiysan hamilesindir canim :)

Merhaba silik çizgi görünüyor inşallah hamilesiniz gibi görünüyor. Yumurtlama ne zaman olmuştu biliyor musunuz
Ay inşeAllah canım
Benim bir kizim var ikinciyi çok istiyordum ama 2 senedir biraz prolaktin yüksekliğim var olmuyor dr ilaç verdi 3 ay kullan dedi ama bir faydasını görmedim sonunda bıraktım dr stressten uzak durursan hormonların normale döner Allahın izniyle. O yuzden artık yumurtlama falan düşünmemeye çalışıyordum :110:

Döngün kaç gün canım. Yani yumurtlamadan kaç gün geçti acaba canım maiallah baya baya gelmiş bebiş :)

Döngün kaç gün canım. Yani yumurtlamadan kaç gün geçti acaba canım maiallah baya baya gelmiş bebiş :)
Canım bende 2 senedir prolaktin yüksekliği var dr stressten uzak durursan hormonun normale döner Allahın izniyle dedi. O yüzden yumurtlamayı falan düşünmemeye çalışıyordum onuniçn bilmiyorum ne zaman yumurtladıgımı :)

Ay inşeAllah canım
Benim bir kizim var ikinciyi çok istiyordum ama 2 senedir biraz prolaktin yüksekliğim var olmuyor dr ilaç verdi 3 ay kullan dedi ama bir faydasını görmedim sonunda bıraktım dr stressten uzak durursan hormonların normale döner Allahın izniyle. O yuzden artık yumurtlama falan düşünmemeye çalışıyordum :110:
Prolaktin bende de yuksekti destinox kullandim aslinda cok zararli bisey ama mecbur kullanicaz uzun sure kullandikdan sonra degerlerim cok asagi dusdu doktorum kullanmayi dayandir dedi ama tabii arada sirada yumurtlama incesi yarim hisse kadar atiyorum ayda bir ve ya iki kere doktoruma danisarqk cunki bu oyle bi hormonki tedaviyi dayandirdiginiz an tekrar katbe kat arrta biliyo :(

Prolaktin bende de yuksekti destinox kullandim aslinda cok zararli bisey ama mecbur kullanicaz uzun sure kullandikdan sonra degerlerim cok asagi dusdu doktorum kullanmayi dayandir dedi ama tabii arada sirada yumurtlama incesi yarim hisse kadar atiyorum ayda bir ve ya iki kere doktoruma danisarqk cunki bu oyle bi hormonki tedaviyi dayandirdiginiz an tekrar katbe kat arrta biliyo :KK43:
Evet canım bide sinir stress yapınca da yükseliyormuş
Doktor prolaktin hormonunun bir stress hormonu oldugunu söyledi. Bi de ben fulvik asit içiyorum doğal yollarla indirmeye çalışıyorum prolaktini:110:
Rabbim şifamızı versin Amin

Evet canım bide sinir stress yapınca da yükseliyormuş
Doktor prolaktin hormonunun bir stress hormonu oldugunu söyledi. Bi de ben fulvik asit içiyorum doğal yollarla indirmeye çalışıyorum prolaktini:110:
Rabbim şifamızı versin Amin
Amin canim. :)

Canım bende 2 senedir prolaktin yüksekliği var dr stressten uzak durursan hormonun normale döner Allahın izniyle dedi. O yüzden yumurtlamayı falan düşünmemeye çalışıyordum onuniçn bilmiyorum ne zaman yumurtladıgımı :)
Regl döngünü de bilmiyorsun canım onu sormuştum ben :)

Back
X