Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay inşeAllah canımMerhaba silik çizgi görünüyor inşallah hamilesiniz gibi görünüyor. Yumurtlama ne zaman olmuştu biliyor musunuz
Evet canım hemen çıktı ve hiç bir iğne falan yaptırmadım :) ama bu kadar erken nasıl çıktı onu anlamadımMerhaba canim silik hemen ciktiysa ve catlatma ignesi olmadiysan hamilesindir canim :)
Canım bende 2 senedir prolaktin yüksekliği var dr stressten uzak durursan hormonun normale döner Allahın izniyle dedi. O yüzden yumurtlamayı falan düşünmemeye çalışıyordum onuniçn bilmiyorum ne zaman yumurtladıgımı :)Döngün kaç gün canım. Yani yumurtlamadan kaç gün geçti acaba canım maiallah baya baya gelmiş bebiş :)
Prolaktin bende de yuksekti destinox kullandim aslinda cok zararli bisey ama mecbur kullanicaz uzun sure kullandikdan sonra degerlerim cok asagi dusdu doktorum kullanmayi dayandir dedi ama tabii arada sirada yumurtlama incesi yarim hisse kadar atiyorum ayda bir ve ya iki kere doktoruma danisarqk cunki bu oyle bi hormonki tedaviyi dayandirdiginiz an tekrar katbe kat arrta biliyoAy inşeAllah canım
Benim bir kizim var ikinciyi çok istiyordum ama 2 senedir biraz prolaktin yüksekliğim var olmuyor dr ilaç verdi 3 ay kullan dedi ama bir faydasını görmedim sonunda bıraktım dr stressten uzak durursan hormonların normale döner Allahın izniyle. O yuzden artık yumurtlama falan düşünmemeye çalışıyordum![]()
Evet canım bide sinir stress yapınca da yükseliyormuşProlaktin bende de yuksekti destinox kullandim aslinda cok zararli bisey ama mecbur kullanicaz uzun sure kullandikdan sonra degerlerim cok asagi dusdu doktorum kullanmayi dayandir dedi ama tabii arada sirada yumurtlama incesi yarim hisse kadar atiyorum ayda bir ve ya iki kere doktoruma danisarqk cunki bu oyle bi hormonki tedaviyi dayandirdiginiz an tekrar katbe kat arrta biliyo![]()
Amin canim. :)Evet canım bide sinir stress yapınca da yükseliyormuş
Doktor prolaktin hormonunun bir stress hormonu oldugunu söyledi. Bi de ben fulvik asit içiyorum doğal yollarla indirmeye çalışıyorum prolaktini
Rabbim şifamızı versin Amin
Regl döngünü de bilmiyorsun canım onu sormuştum ben :)Canım bende 2 senedir prolaktin yüksekliği var dr stressten uzak durursan hormonun normale döner Allahın izniyle dedi. O yüzden yumurtlamayı falan düşünmemeye çalışıyordum onuniçn bilmiyorum ne zaman yumurtladıgımı :)
Ha 28-29 günde bir canım:)Regl döngünü de bilmiyorsun canım onu sormuştum ben :)
:) hadi inşallah gün gün artsın koyuluk sağlıkla tutunsun bebişin canım.Ha 28-29 günde bir canım:)
Amin canım çok teşekkür ederim:) hadi inşallah gün gün artsın koyuluk sağlıkla tutunsun bebişin canım.