Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkAdetime 8 gun var kizlar hamilelik varr mi?
3 dk içerisinde çıktı evet erken gebelik testi de silik pozitif çıktı onu çekmedim kaset daha net olduğu için onu attım sizlere çok sık idrara çıkıyorum mide bulantısı halsizlik bat a daha 8 gun var suphelendigim için yaptım
3 dk içerisinde çıktı evet erken gebelik testi de silik pozitif çıktı onu çekmedim kaset daha net olduğu için onu attım sizlere çok sık idrara çıkıyorum mide bulantısı halsizlik bat a daha 8 gun var suphelendigim için yaptım
Evet ya çok karışık kafam valla kan yarın hemen mi versem silik ya biraz beklesem mi elim ayağım.dolastii bu arada Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzum
Evet ya çok karışık kafam valla kan yarın hemen mi versem silik ya biraz beklesem mi elim ayağım.dolastii bu arada Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzum
Bekle bence adetin geçsin insan git gel sürekli kan ver cok yoruluyor ben test bile yapmadım o kadar ümitsizdim adetim 1 gün geçince test yaptım cok cok silik öğrenmiştim . Teşekkürler canm inşallah seninde sürecin olumlu ilerler