Adetime 9 gün var B-hcg 0.51 çıktı.

ay ne bileyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2021
15
4
36
29
5 gün önce hem ovülasyon hem de gebelik testi yaptım fotoğrataki gibi çıkmıştı. Şimdi kan verdim sonuç 0.51 çıktı daha adetime 9 gün var. Bunun anlamını bilen yada başına gelen var mı kızlar. Bu şekilde çıkıp daha sonraları hamile olduğunu öğrenen var mı. Ayrıca mide bulantım çok var.

Eklentiler

• BF4B3983-692B-4171-883C-DC87A6B7F43E.webp
    55,4 KB · Görüntüleme: 103
Ovulasyon daha koyu olmalı c den bile oyuzden onu baz almayın derim hgc ise dağılmış ben çizgi göremedim cnm ve en önemlisi daha dokuz gün varmış regline çok çok erken hem mide bulantıniz için hemde kan testi için enazindan bir iki gün kala tekrarlayın derim

Kana gore gebe değilsiniz testlerin ikisi de dağılmış muhtemelen bozuktu su an bata 9 gün var testleri 5 gün önce yaptım diyorsunuz 14 gün onceden testte pozitif görmek mümkün değil ne yazık ki. Daha çok erken test için, denemelere devam edin nacizane tavsiyem geç yumurtlama falan olur belli olmaz isinizi sansa bırakmayın umarım güzel haberler alırsınız

Çok erken yapmışsınız beklerin derim en azından adet gününüz gelsin bi bizimle de paylaşın lütfen

Çok erken hamile olsanız bile çıkmaz şuan. Mide bulantısıda psikoljiktir büyük ihtimalle 7.8. Haftada başlıyor belirtiler kafanıza çok fazla takmayın.

Haklısınız evet ama o heyecan yetiyor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…