Adetime dört gün var hamilemiyim belirtiler olanlar nasl bir belirtiler ile karşılaştı

Seldaax

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2021
2
1
1
23
Öncelikle aramıza yeni katıldım 😍 adetime dört gün var ara ara bel kasık ağrısı yaşadım on beş gündür karnım şiş birde on beş gündür göğüs hassasiyeti yaşıyorum ve goguslerimde ağrı var bide goguslerimde acayip damar belirgin 🥺 ve vücudumun her yerindeki damarlar meydana çıktı acayip belli bir şekilde tecrübeli olanlar veya bilgisi olanlar yazabilir mi ? Test yapsam mı beklesem mi? 🤲😍🌹♥️

Öncelikle aramıza yeni katıldım 😍 adetime dört gün var ara ara bel kasık ağrısı yaşadım on beş gündür karnım şiş birde on beş gündür göğüs hassasiyeti yaşıyorum ve goguslerimde ağrı var bide goguslerimde acayip damar belirgin 🥺 ve vücudumun her yerindeki damarlar meydana çıktı acayip belli bir şekilde tecrübeli olanlar veya bilgisi olanlar yazabilir mi ? Test yapsam mı beklesem mi? 🤲😍🌹♥️

Merhaba , hoşgeldiniz.

Ben adet tarihimden 4 gün önce yapmıştım testi ve çıkmıştı. Aynen sizin gibi neredeyse 10 gün önceden meme hassasiyeti vardı. Test yapın bence , çıkabilir.

Tamam teşekkür ederim yarın deniycem inşAllah güzel bı haber Alırım 🤲🥺😍♥️

Ahaa aradığımm belirtii.Bende bugün hamile olduğumu öğrendim.Damarlarım yeşil yeşil nasıl belli.Alnımda bile belli.Bi korktum panikledim neden belli diye.Normal mi diyorsunuz?

Back
X