• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetime yakın göğüslerimde acı ve akıntı sorunu

carpediem19

huyyysuuzzz
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2008
45
0
86
Diğer
merhabalar doktor hanım benim adetime 8 gün var ve göğüslerim çok ama çok acıyo yanlışlıkla dokununca çok canım yanıyo bu adet belirtilerindenmidir? ve akıntım çok üstelik bi kaç aydır kokusu beni rahatsız edicek boyutta sebebi nedir acaba bunların?

merhabalar doktor hanım benim adetime 8 gün var ve göğüslerim çok ama çok acıyo yanlışlıkla dokununca çok canım yanıyo bu adet belirtilerindenmidir? ve akıntım çok üstelik bi kaç aydır kokusu beni rahatsız edicek boyutta sebebi nedir acaba bunların?

merhaba göğüslerinizdeki adaete yakın gerginlik ağrı hissi normal bir durum hormonal kaynaklı büyük ihtimalle ancak akıntınız için muayene olup tedavi almanızı öenereceğim. sevgiler.

teşekkür ederim zaman ayırdığınız için daha önce göğüslerim bazen acıyodu adetten önce o da bu kadar acı vermiyodu hafif ağrılar oluyodu uzun zamandırda adet öncesi böle şikayetim olmamıştı bunun bi nedeni varmıdır ben d.kontrol hapı kullanıyodum bu ay bıraktım ondan olabilir mi?

Back
X