Adetime yedi gün kala idrarda gebelik anlaşılır mı

beyza355

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2025
3
0
1
25
İki yıldır evliyim iki aydır çocuk düşünmeye başladık şimdiye kadar da korunmasız ilişki oluyordu ama geri çekilme yöntemiyle iki aydır çocuk yapmaya karar verdik geçen ay yumurtlama dönemine denk gelmedi yumurtlama döneminden 5 gün sonra yaptık ve olmadı bu ay yumurtlama dönemine denk getirerek yaptık Benim yumurtlama günüm 16 Temmuz
11-12-14-16-17 günlerini değerlendirdik 31 Temmuz’da adet olmam gerekiyor bugün 24 Temmuz gebelik testi yaptım ama negatif çıktı çok sabırsızlanıyorum belirsizlik beni çok strese sokuyor 25 yaşındayım şimdiye kadar hep adetlerim düzenli oldu sağlık ocağına gitsem yarın kan testi yaptırsam hormonlarım yükselmiş midir veya idrar testi hangi günde yapılmalıdır

Yani araştırdığımda ilişkiden 7- 10 gün sonra kanda çıkabileceği yazıyordu ama her yerde farklı bir şey yazıyor yani bu süreci beklemekte o kadar stresli ki sürekli araştırıyorum sürekli böyle vücudumu dinliyorum bir belirti var mı diye yani tek belirti belirti mi bu tabi bunu bilmiyorum ama geceleri çok zor uyuyorum ve sabahları çok zor uyanıyorum normalde böyle olmaz geceleri hemen uyurum ve sabahları hemen kalkarım çok fazla yorgunlugum var bacaklarımda çok fazla ağrılar var böyle bir şey canım çektiğinde ağzım sulanıyor ama bunlar psikolojik mi bilmiyorum

Gece uyuyamamak stres ya da sıcaklar olabilir diğer belirtiler tabiki gebelik belirtilerinden bazıları yanlız çok kafaya takmak sürekli düşünmek bu süreçleri olumsuz etkiler akışına bırakın bence zamanı gelince de elbette testleri yapın 2 gün kala beta çok net gösterebilir

Adetime dört gün kaldı böyle silik çizgi çıktı hamile miyim acaba

Eklentiler

• 9E641242-56DE-48CA-8A8F-0706145F6946.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 9
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…