Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kank vermeye korkuyorum âdetden 5gun önce kan verdım negatif test yaptım negatif ıkı günde degısme olurmu acaba bilmiyorum belırtıde yok bu zamana kadar hıc gecıkme olmadı meraktan çarşıdan
Reglden 5 gün öncesi için 2.30 düşündürücü bi değer bence kan testini tekrarlayın ya da regl günü idrar testi yapın ama o güne kadar dikkat edin kendinize
Çok teşekkür ederım planlı gebelık oldunıcın normalde hıc geç kalmaz belırtı olur gecıkınce ümitlendım Sımdı leke geldi ama kahve rengi sımdıde yerlesmemı acaba dıe merak edıyorum oda öyle olmazdı bu degısık kahve rengı
Çok teşekkür ederım planlı gebelık oldunıcın normalde hıc geç kalmaz belırtı olur gecıkınce ümitlendım Sımdı leke geldi ama kahve rengi sımdıde yerlesmemı acaba dıe merak edıyorum oda öyle olmazdı bu degısık kahve rengı