mrb canım çok can sıkıcı bir durum bu yaşadığın biliyorum benim ilk aşılamamda klomen ve menogon kullandım sorunsuz ilerledi herşey adetin 14.günü ilk aşılama yapıldı.ama sonuç negatif ve kist kaldığı için mecburi bir ay ara verdim .2. aşılamada puregon 125 başladım sonra 150 ye çıkardık ama gene işe yaramadı son demlerde 200 kullandım bu arada 5 tanede menogonla destekledim çok zor çok iğrenç bir dönemdi bu defa adetin 24.günü yapılabildi fakat sonuç gene negatif.3. aşılamam ise 2.den sonra kist kalmadı ve süreç hemen başladı puregon 150 kullandım devamlı ve adetimin 11.günü yapıldı.tamamen şans işi anlayacağın.ne kadar uğraşırsan uğraş her şey olacağına varıyor.ama dikkatimi çeken şey aşılamaların arası neden bu kadar ara verdin.
1. 2 arasınd dınlenmek istedım.ilk aşılamamda olacgına okadr emındımkı cunku hıç bi sorun yoktu.sebebsız intertilife biizmki.oyuzden doktor kesın gözyle bakıyordu.ama sonunegatıf olunca uthıs hayal kırıldıgı oldu bnde.ve en ilğincide doktorumun yorumuydu.zatm bırıncı aşılama tutma şansi cok az dedi.ha bugun ha yarın dedık erteledik.bnd eiğne fobısı var oyuzden 2.ye cesaret edemedımee baktım yaşlar yıllar gecıyor bi gazla basladık.
erol hocada muayene oluyroum hersey özel öle olunca.maddi acıdan sıkıntıya girmk istemedık,2 aşılamamız 1600 u gectı.bu da bi okadr olcak.gerıc para işin bahanesıydı belkıde.umıtsızliklerı yasamak cok zor yaa.para bulunuyorya ümit bulumuyor..bu aşılamadn sonra demk istemıyorum inş bu son olur.olmazsa tüpe gecicez artık.
ee senın sonuç ne oldu.3.aşılaman?rabbım isteyen herkese nasip etsın evlat sevgısını
merhaba Canım
Benim 19 Nisanda ilk aşılamam yapıldı rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin[/g
güze sonuçlarla gel inş canım .sonuc nezman bellı olck.nerde yaptırdın aşılamayı
tüp bebek düşündünz mü???
valla kzılar bızde de sorun eşimde sperm sayıları 15-20 arası aşılama olduk ama tutmadı bizde daha fazla zaman kaybetmemek açısıdan tüpbebege kararverdik bakalım mayıs ayında hersey belli olucak hayırlısı
3yıllık evliyizde o kürleri felan hiç bi doktor önermediği içn bizde pek ciddiye almadık doktorumu da iyi bi doktordu memorialden cem demirel ...
yumurta takıbı yaptıran arkadaslr sizlerde değerlerınızi yazın karşılaştıralım
kkhh canım bende seninle aynı durumdayım.doz artırıldı ama kaç mm oldu yumoşlar bilmiyorum.iğne yerlerim morardı benimde.bugün adetin 9. günü e2 benimde bakıldı bakalım beklemedeyiz.:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?