Aşılama adetimin 9.günü yumurtam 8 mm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

kkhh

bu SON olsun
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
377
7
66
3.aşılama tedavısındeyız.16.si adetımın birinci gunuydu bugun 9.gunu.ganolf450 kullandım bı kutu.bugun kontrolum vardı 8.mm en buyuk yumurtam.
ilk aşılamamda cok guzeld.çok guzel cvp verdı ilaçla.sonuc negatıf ama.
1.aşı ve 2.aşaı arasında 2 yıl var.
2 aşılamamda da gec cevap verdı.
2 ve 3.aşı arası 6ay
3.aşılamamda yani bundada cevap vermıyor.gercı doktor normal.bu tıp yumurtalar zordur ama bırdende gelişebilr dıyo.
adet düzensizliğim var buarada ama son 3ay adetım düzenliydi.
sizlerde nasıl oldu yumurtalarınz durumu beydı nasıl geliştı aşılamanız nasıl gectı?

mrb canım çok can sıkıcı bir durum bu yaşadığın biliyorum benim ilk aşılamamda klomen ve menogon kullandım sorunsuz ilerledi herşey adetin 14.günü ilk aşılama yapıldı.ama sonuç negatif ve kist kaldığı için mecburi bir ay ara verdim .2. aşılamada puregon 125 başladım sonra 150 ye çıkardık ama gene işe yaramadı son demlerde 200 kullandım bu arada 5 tanede menogonla destekledim çok zor çok iğrenç bir dönemdi bu defa adetin 24.günü yapılabildi fakat sonuç gene negatif.3. aşılamam ise 2.den sonra kist kalmadı ve süreç hemen başladı puregon 150 kullandım devamlı ve adetimin 11.günü yapıldı.tamamen şans işi anlayacağın.ne kadar uğraşırsan uğraş her şey olacağına varıyor.ama dikkatimi çeken şey aşılamaların arası neden bu kadar ara verdin.

Son düzenleme:

1. 2 arasınd dınlenmek istedım.ilk aşılamamda olacgına okadr emındımkı cunku hıç bi sorun yoktu.sebebsız intertilife biizmki.oyuzden doktor kesın gözyle bakıyordu.ama sonunegatıf olunca uthıs hayal kırıldıgı oldu bnde.ve en ilğincide doktorumun yorumuydu.zatm bırıncı aşılama tutma şansi cok az dedi.ha bugun ha yarın dedık erteledik.bnd eiğne fobısı var oyuzden 2.ye cesaret edemedımee baktım yaşlar yıllar gecıyor bi gazla basladık.
erol hocada muayene oluyroum hersey özel öle olunca.maddi acıdan sıkıntıya girmk istemedık,2 aşılamamız 1600 u gectı.bu da bi okadr olcak.gerıc para işin bahanesıydı belkıde.umıtsızliklerı yasamak cok zor yaa.para bulunuyorya ümit bulumuyor..bu aşılamadn sonra demk istemıyorum inş bu son olur.olmazsa tüpe gecicez artık.
ee senın sonuç ne oldu.3.aşılaman?rabbım isteyen herkese nasip etsın evlat sevgısını

tüp bebek düşündünz mü???

valla kzılar bızde de sorun eşimde sperm sayıları 15-20 arası aşılama olduk ama tutmadı bizde daha fazla zaman kaybetmemek açısıdan tüpbebege kararverdik bakalım mayıs ayında hersey belli olucak hayırlısı

canım eşine bitkisel bişiler yap keçi boynuzu kürünün cok fydasını görduk biz.eşime nerdeyse 6ay yaptım ben.ee dokotrun hemen gecelım dıyormu.ne kadarlık evlısınız

3yıllık evliyizde o kürleri felan hiç bi doktor önermediği içn bizde pek ciddiye almadık doktorumu da iyi bi doktordu memorialden cem demirel ...

yumurta takıbı yaptıran arkadaslr sizlerde değerlerınızi yazın karşılaştıralım

yumurta takıbı yaptıran arkadaslr sizlerde değerlerınızi yazın karşılaştıralım

bende yumurta takibi yaptırıyorum.bu ikinci ayım.dün akşam 8 de çatlatma iğnesi oldum.doktor dün akşam ve bu akşam ilişki dedi.çok heyecanlıyım ve umutluyum ,bakalım inşallah.yumurtam dün 19.5 olmuş.bu ayda olmazsa ne yaparım bilmiyorum.herkese bol şans...

ahh ahh.bugun 12 gunum ve yumurtlarım 10 mm.oyyy.iyice gerılıyorum artıkyaa.dokotr iğneyı doz arttıırdı ve sabah iğnesıde verdı.pazartesi gunude e2 ötrojen hormonuna bakılcak.ee yokmu benım gıbı yasayan arkadaşlar

kkhh canım bende seninle aynı durumdayım.doz artırıldı ama kaç mm oldu yumoşlar bilmiyorum.iğne yerlerim morardı benimde.bugün adetin 9. günü e2 benimde bakıldı bakalım beklemedeyiz.:18:

kkhh canım bende seninle aynı durumdayım.doz artırıldı ama kaç mm oldu yumoşlar bilmiyorum.iğne yerlerim morardı benimde.bugün adetin 9. günü e2 benimde bakıldı bakalım beklemedeyiz.:18:

bugun kacıncı gunun.benım 15 gun 10mm cuma gunu 10.4 müş bugun pazartesigunu 10.6
doktorum kendını ıyıce kapattın sne buay dıyor.bakalım cumaya kadar iğneşre devam 225 doza RTTIRDI.
cuma gunu yıne e2 bakılcak gelişme yoksa ultasonda.iptal edıcez aşılamayı

225mg gonalf ten sonra 19.gunumde 13 mm yumurtam var.ilk defa böle bişişle karsılasırız.varmı benım gıbı sorunsuz tedavıye baslayıp böle sorun yasayana rkasalr.ilaçlar cvp vermıyor.ama doktorum ve be sabırla devm ediyoruz bakalım gıttıgı yere kadar

birazdan 3.aşılamama giricem dua beklıyorum arkadaslar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…