Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilirmi ki bilemedim yaşayan arkadaşlar varsa yazsındün adet olmam gerekiyordu olamadım hala yoknormalde hep gününde olur hiç şaşmaz. benim durumumda olup gebe olduğunu öğrenen var mı aceba? ümitlenmelimiyim
benim 2 gün geçti canım. hiç gecikmez günü gününe olurdu. test yapacağım inşallah birazdan. adetimden önce belirtiler görünmüş ve yapmıştım negatifti. bakalım şimdi ne olacak. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
hayırlısı olur inşallah hepimiz için . sonucu yaz lütfen
tebrikler. inşallah sağlıklı bir hamileliktirSilik de olsa 2. çizgiyi gördüm dünRabbim hayırlı eder inşallah
![]()
amin inşallah canım benim. Allah razı olsuntebrikler. inşallah sağlıklı bir hamileliktir
kan tahlili yaptırdın mı? ne güzel ve tatlı bir heyecan.amin inşallah canım benim. Allah razı olsun![]()
tebrikler sağlıcakla kucagına al inşallah :) darısı tüm isteyenlereSilik de olsa 2. çizgiyi gördüm dünRabbim hayırlı eder inşallah
![]()
inşallahilk hamileliğimde on gün gecikmeyle test yaptım test çok silik çıkmıştı demek ki bir iki günlük gecikmede yapsam negatif çıkacaktı. ikinci hamileliğimde iki günlük gecikmede çizgi çok net çıktı.
geç döllenme olduysa çıkmayabilir. inşallah hamilesinizdir
Geçmiş olsun canım diğer aya inş benimde bugün bat günüm gelen giden yok idrr testi yaptım negatifkan testi yaptırdım sonuç negatif![]()
teşekkürler... beklemek çok zor tam 10 aydır deniyorum olmadı... ama ilk kez bu kadar kötü hissediyorum... umarım senin pozitif olurGeçmiş olsun canım diğer aya inş benimde bugün bat günüm gelen giden yok idrr testi yaptım negatifyarına kadar gelir heralde
Evet canım çok zormuş regli olsamda bi an önce biraz olsun rahatlasam belirsizlik daha kötü hala bi umut çıkmama ihtimali varmı diye düşünüyorum elimde olmadanteşekkürler... beklemek çok zor tam 10 aydır deniyorum olmadı... ama ilk kez bu kadar kötü hissediyorum...
umarım pozitif olur sonucunEvet canım çok zormuş regli olsamda bi an önce biraz olsun rahatlasam belirsizlik daha kötü hala bi umut çıkmama ihtimali varmı diye düşünüyorum elimde olmadan
İnşallah canım hepimizin aslında ilk hamileliğimde 5 gün gecikmeyle öğrendim silik çizgiyle ondan umudum Allah hayırlısını versin hepimizeumarım pozitif olur sonucun