(adetin 1 gün gecikmesinde) idrar testi negatif çıkıpta sonradan gebe olduğunu öğrenen varmı?

symmm

Yine yeniden… Umutla♥️
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2011
1.824
1.060
333
dün adet olmam gerekiyordu olamadım hala yok :21::21::21: normalde hep gününde olur hiç şaşmaz. benim durumumda olup gebe olduğunu öğrenen var mı aceba? ümitlenmelimiyim

benim 2 gün geçti canım. hiç gecikmez günü gününe olurdu. test yapacağım inşallah birazdan. adetimden önce belirtiler görünmüş ve yapmıştım negatifti. bakalım şimdi ne olacak. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah :KK55:

dün adet olmam gerekiyordu olamadım hala yok :21::21::21: normalde hep gününde olur hiç şaşmaz. benim durumumda olup gebe olduğunu öğrenen var mı aceba? ümitlenmelimiyim
Olabilirmi ki bilemedim yaşayan arkadaşlar varsa yazsın

benim 2 gün geçti canım. hiç gecikmez günü gününe olurdu. test yapacağım inşallah birazdan. adetimden önce belirtiler görünmüş ve yapmıştım negatifti. bakalım şimdi ne olacak. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah :KK55:
hayırlısı olur inşallah hepimiz için . sonucu yaz lütfen

ilk hamileliğimde on gün gecikmeyle test yaptım test çok silik çıkmıştı demek ki bir iki günlük gecikmede yapsam negatif çıkacaktı. ikinci hamileliğimde iki günlük gecikmede çizgi çok net çıktı.
geç döllenme olduysa çıkmayabilir. inşallah hamilesinizdir

ilk hamileliğimde on gün gecikmeyle test yaptım test çok silik çıkmıştı demek ki bir iki günlük gecikmede yapsam negatif çıkacaktı. ikinci hamileliğimde iki günlük gecikmede çizgi çok net çıktı.
geç döllenme olduysa çıkmayabilir. inşallah hamilesinizdir
inşallah

Geçmiş olsun canım diğer aya inş benimde bugün bat günüm gelen giden yok idrr testi yaptım negatif :KK43: yarına kadar gelir heralde
teşekkürler... beklemek çok zor tam 10 aydır deniyorum olmadı... ama ilk kez bu kadar kötü hissediyorum... umarım senin pozitif olur

teşekkürler... beklemek çok zor tam 10 aydır deniyorum olmadı... ama ilk kez bu kadar kötü hissediyorum...
Evet canım çok zormuş regli olsamda bi an önce biraz olsun rahatlasam belirsizlik daha kötü hala bi umut çıkmama ihtimali varmı diye düşünüyorum elimde olmadan

Evet canım çok zormuş regli olsamda bi an önce biraz olsun rahatlasam belirsizlik daha kötü hala bi umut çıkmama ihtimali varmı diye düşünüyorum elimde olmadan
umarım pozitif olur sonucun

Back
X