• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetin 12.günü hormon tahlillerim

Kullanmiyoruuum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2021
300
48
48
Kızlar ben 4 yıldır pkos teşhisiyle gebe kalmak için hep çare aradım çok uğraştım hamile kalamadım . 6 kez klomen kullandım derken 1 yıldır adetlerim düzensizleşti ve tedavileri bıraktım. Ty sitesinden pkos çayı aldım kıvırcık nane aslan pençesi civan perçemi hayıt tohumu var içerisinde . 1 ay ful kullandım ve 26.günde adet oldum adetim bitti tekrar başladım ve benim yumurtlamam erken oluyor adetimin 12.günü de hormon tahlili vermek istedim yumurtlama belirtilerim de vardı son 2 gündür . Doktor karından ultrasonla önce muayene etti rahim temiz çok güzel yumurtalıklar da normal dedi ve şok oldum pkos yok mu hocam dedim şu an bişey görünmüyor birde hormonlara bakalım dedi . Hormon sonuçlarımı koyucam . Benim yumurtam 11.gğnde falan çatlıyor ona göre bakarsanız çok sevinirim lütfen yardımcı olun pkos geçici birşey değil biliyorum ama ne kadar hafifletirsem o kadar iyi 🥹 tsh hormonum için de en kısa zamanda gideceğim gebeliğe engel olduğunu biliyorum .

Eklentiler

• IMG_0122.webp
    IMG_0122.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 12
Back