Adetin 2. günü tüp bebek tedavisi başlanması hk.

aycanilayda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2007
354
2
118
47
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar;

Ben ilk kez tüp bebek tedavisi yaptıracağım. Ve açıkçası bazı sorularım var. Adetim 29 unda olması gerekiyordu ama bugün kahverengi lekelenmem var. Ben bugünü birinci gün olarak saymalımıyım? Doktora gitmem gerekiyormuş 2.günü randevu almam lazım. Ne yapmalıyım sizce..

canım eğer akşama kadar artarsa ve yoğunlaşırsa adetin bugünü birinci gün sayarsın.yok eğer lekelenme şeklinde devam ederse yarını 1 sayıp ertesi gün gidersin 2 veya 3. günde aslında pek birşey değiştirmiyor.ama illede aklına takılı kalacaksa merkezini aramanda fayda var tabiki.tedavin hayırlı olsun canım.allah sağlıkla kucağına alacağın evlat hamileliği nasip etsin.

Amİn arkadaşım. Hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah..Çok sağolasın..

ben sormuştum merkeze lkelenme şeklinde kaldığı tktirde 1. gün sayılmıyor yoğunlaştığı gün 1. gün akşam 6 ya 7 ye kadar yoğunlaşmazsa yarın 1. gün. bir de 2 veya 3 olabiliyor ben 3. gün gidebilmiştim benimkki ncak cumartesi yoğunlaşıp 1. gün olmuştu

kesin adetinin başladığına emin ol.
arkadaşımın dediği gibi 2 ya da 3.günü tedaviye başlama durumun var
sevgiler;

evet canim bencede lekenme boyle devam ederse bugunu sayma ama azda olsa adetin gelirse kirmizi onu say simdiden hayirli olsun tedavin

tam bir kanama gerçekleştiği zaman regl sayıyor dr lar lekenlenmelerin 1 2 3 gün olsun farketmiyor sadece rahmin tam kanaması gerekiyor ultrasona ancak kanamayla alıyorlar allah kolaylık versin emeklerini boşa çıkarmasın

Adetin ikinci günü gidildiginde ne yapıyorlar arkadaşlar vajinal ultrason la bakıyorlar mi yoksa direkt iğne tedavisine mi başlıyorlar şimdiden tskrlr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…