Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hormon tahlilleri genelde aç karnına verilir siz ne için tahlil verecektinizHanımlar adetimin 2. veya 3. günü hormon tahlili yaptırmam gerekiyordu.Aç karna yapılması mecburi mi yoksa bu saatte tahlil verebilir miyim
Bilginiz var mı
Onu bilmiyorum belki farketmez siz doktorunuzu arayın veya gidin aç ya da tok farketmezse zaten yaparlar geçmiş olsunmenopoza yakın mıyım diye bakılacak
Onu bilmiyorum belki farketmez siz doktorunuzu arayın veya gidin aç ya da tok farketmezse zaten yaparlar geçmiş olsun![]()
İllaki vardır arkadaşlar görünce yardımcı olacaktır eminimaraştırma hastanesine gideceğim o yüzden arayıp soracağım kimse yok.Aksi gibi haftasonuna denk geldi.Burada yaptıran hanımlar vardır bilirler diye düşündüm
yaa çok teşekkür ederimCanim ben öğlen tok gitmiştim yaptı yani aç tok demeden
Sadece amh bakılacak sa kandan açlık tokluk fark etmez.lh FSH falan bakılacak sa o zaman gerekir.menopoza yakın mıyım diye bakılacak
Ne bakılacak onu da bilmiyorum.Bi kağıt yazdı verdi adetin 3.günü gel yaptır dedi.O da aksi gibi hafta sonuna denk geldi.Yarın acile gitmem gerekecek sanırım umarım yaptırabilirimSadece amh bakılacak sa kandan açlık tokluk fark etmez.lh FSH falan bakılacak sa o zaman gerekir.
Aç karnına gitmelisin o zaman garanti olsun gününde kaçar yoksa.acilde bir alde bakmazlar ama elinde kağıt varsa doktor istediğine dair bir ihtimal olabilir.Ne bakılacak onu da bilmiyorum.Bi kağıt yazdı verdi adetin 3.günü gel yaptır dedi.O da aksi gibi hafta sonuna denk geldi.Yarın acile gitmem gerekecek sanırım umarım yaptırabilirim