Ortalama 26 ama gecen ay sogan kuru kullandim 4 gun geciktirdi normalde. Bu adetin ikinci ginundede bal corekotu tarcina basladimadetin kaç gün sürüyo? iki adet arası kısa mı?
Yok gecen ayda yapmistim 14. Gun yumurtlama oldu ama test cizgisi bukadar koyu degildi kontrol cizgisiyle hemen hemen ayniydi. Hatta gecen ay adetliyken yine yapmistim cok ince silik bi cizgi cikmisti. Birde soyle birsey var bugun adetimin dorduncu gunu ve hala goguslerim agiriyor ve Tas gibi simdiye yumusamis ve agrisi gecmesi lazimdi. Acaba hormonlarla ilgili problem olabilirmiilk defa bu ay mı test yaptın daha önce yumurtlama görememiş miydin?
yumurta çatlamayıp kiste dönüşünce ovulasyon testi hep pozitif çıkabiliyor ama sen adet olmussun ondan değildir. çok acayipmiş ya :/ peki adetin 4gün mü sürüyoYok gecen ayda yapmistim 14. Gun yumurtlama oldu ama test cizgisi bukadar koyu degildi kontrol cizgisiyle hemen hemen ayniydi. Hatta gecen ay adetliyken yine yapmistim cok ince silik bi cizgi cikmisti. Birde soyle birsey var bugun adetimin dorduncu gunu ve hala goguslerim agiriyor ve Tas gibi simdiye yumusamis ve agrisi gecmesi lazimdi. Acaba hormonlarla ilgili problem olabilirmi
5 yada 6 gun suruyor ama gecen ay biter bitmez sogan kurune basladim devam ettirdi adetimi 11 gun surdu biraz dengemi bozduyumurta çatlamayıp kiste dönüşünce ovulasyon testi hep pozitif çıkabiliyor ama sen adet olmussun ondan değildir. çok acayipmiş ya :/ peki adetin 4gün mü sürüyo
Oyle birsey olabilirmiki normal adet gordum bilmiyorumki cok saskinimBi gebelik testi yapsana Canım çok ilginç
Yani Bende Imkan vermiyorum ama lh neden boyle yuksek birsey olmaz dimi korkuyorumyok bence ilişki yaşama çünkü enfeksiyon riski var kanama varken riskli.
belki de kürlerin yan etkisi olabilir. hormon dengesini değiştirebilecek kürler sonuçta , yumurtladığını sanmıyorum adetken yumurtlama olmaz der doktorlar. imkansız diye bişey yoktur tabi ama bence lh hormonunu arttıran başka bişey vardır.
Canim yaptim gebelik testini onla Beraber birde lh yaptim lh yine peak hcg negatifBi gebelik testi yapsana Canım çok ilginç
Çok ilginç valla cnm bilemedimCanim yaptim gebelik testini onla Beraber birde lh yaptim lh yine peak hcg negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?