Adetin 4.günü tedaviye başlayan var mı?

Duaherderdedeva

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2016
1.584
1.544
133
33
Sorum bu arkadaşlar adetin 4.günü tedaviye başlayanınız oldumu cevap verir misiniz? Herhangi sıkıntı çıktımı başlayanlarda?

Doktorlar 2. veya 3. gün gelin diyorlar ama çoğu merkezde ilk gün çok az geldiği için (akşam saatinde de gelebildiği için) ilk günü 0 kabul ediyor. Eğer 4. gün derken ilk günü 0 kabul ederek 3. günü kastediyorsan , evet başlanıyor.

Hayır onu kastetmiyorum bildiğimiz adetin 4. Gününden bahsediyorum tüp bebek bölümünde çalışan kız 4.günüde başlanabilir sorun olmuyor dedi de benim 4.gününe kanamam azalıyor dedim sorun değil dedi o yüzden sormak istedim

Sorum bu arkadaşlar adetin 4.günü tedaviye başlayanınız oldumu cevap verir misiniz? Herhangi sıkıntı çıktımı başlayanlarda?
Ben ilk tüp bebek deneyiminde 4. Gün başladım araya hafta sonu girdiği için herhangi bir sorun olmadı ve pozitif sonuç almıştım.

İlk günü 0 saydıkları için onlara göre 3 oluyor. Biz ilk adet olduğumuz günü saydığımızdan 4 oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…