- 4 Kasım 2017

- 945

- 1.006

- 113

- Konu Sahibi Lavinya Lavinya
 - 

İlk kan ne zaman geliyorsa o gun. Kahverengimleke dediginiz de kan.Merhaba hanımlar adetin ilk günü leke geldiği gün mü, yoksa bir gün sonraki kan geldiği gün mü? Bu ay adetimin ilk günü bir gün boyunca ara ara kahverengi leke geldi. Sabahına da kırmızı kan geldi. Adetin 5. Günü klomen kullanmam gerekiyor. İlk gün olarak hangisini baz almam gerek. Akışkan olarak başladığı günü mü kahverengi lekelenmenin başladığı günü mü? Lekelenme öyle damla gibi az değildi ped taktım.
O zaman yarın 5. Gün oluyor. Yarın içeyim hapı. Adetim 6 gün sürer ve hiç leke gelmezdi doğrudan kan olurdu. Bu kez anlamadım bugün nerdeyse adetim bitti gibi daha 4. Günü lekeyle beraber. Kafamı karıştırdı.İlk kan ne zaman geliyorsa o gun. Kahverengimleke dediginiz de kan.
O zaman kesin yarın başlıyorum sağol canımCanım tam olarak aynı şeyi yaşadım ben klomen kullanacağım zamandı doktora sordum dedim iki gün kahverendi lekelenme şeklinde sonrasında adetim başladı ne zaman başliyim dedim klomene o da adet ilk lekelendiği gündür dedi ona göre başla dedi
Rica ederim canım hayırlı uğurlu olsun inş bebişle sonuçlansınO zaman kesin yarın başlıyorum sağol canım
Çok sağol canımEvet kuzum lekelenme gününü adet sayıyorlar ben bunu bilmiyordum 21. Gün test yaptırdım megersem yanlış baktırmışım .
Ağzından bal damladı inşallah Rabbim isteyen herkese ve bana da versin AminnnnRica ederim canım hayırlı uğurlu olsun inş bebişle sonuçlansın
Merhaba hanımlar adetin ilk günü leke geldiği gün mü, yoksa bir gün sonraki kan geldiği gün mü? Bu ay adetimin ilk günü bir gün boyunca ara ara kahverengi leke geldi. Sabahına da kırmızı kan geldi. Adetin 5. Günü klomen kullanmam gerekiyor. İlk gün olarak hangisini baz almam gerek. Akışkan olarak başladığı günü mü kahverengi lekelenmenin başladığı günü mü? Lekelenme öyle damla gibi az değildi ped taktım.
Rica ederimSayende ben de öğrendim sağol
Ben de araştırdım leke gibi gelen sayılmıyor dendi ondan sonraki koyu renkte gelen 1. Gün olurmuşMerhaba hanımlar adetin ilk günü leke geldiği gün mü, yoksa bir gün sonraki kan geldiği gün mü? Bu ay adetimin ilk günü bir gün boyunca ara ara kahverengi leke geldi. Sabahına da kırmızı kan geldi. Adetin 5. Günü klomen kullanmam gerekiyor. İlk gün olarak hangisini baz almam gerek. Akışkan olarak başladığı günü mü kahverengi lekelenmenin başladığı günü mü? Lekelenme öyle damla gibi az değildi ped taktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?