• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetin erken gelmesi- ölü doğum sonrası- takviye ve inostol

Faylinn

H 🪽 👼🏻
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2021
1.483
815
73
27
Merhaba hanımlar ben iki gebelik kaybı yaşadım ikincisi ölü doğum oldu vajinal doğum yaptım suni sancıyla. Lohusalığım 43 gün sürdü üstüne hiç bitmeden adet oldum, sonraki adetim de normal 28. Günde geldi. Ama son iki aydır 4 gün erken oluyorum. Ve lekelenmeyle başlıyor.
Doğum yapalı 4 ay oldu acaba düzensizlik bundan mı kaynaklanıyor?
Bi de inostol içeren multivitamin kullanıyorum yumurta kalitesi için pkos yok. İçerdiği inostol yumurtayı erken olgunlaştırıyor olabilir mi ve bu bana sıkıntı olur mu?
Bilgisi ve deneyimi olan yardımcı olursa sevinirim🙏🏻

Canım selam, benzerzamanda benzer süreçleri yaşadığımız için yazmak istedim. Yaklaşık 20 gun kanamanın üstüne on gün içinde ilk adetimi gördüm doğumdan sonra. Su an halihazirda 4.adetim geldi. Eski düzenimden devam ediyor çok şükür 26-27 günde bir. İlk iki adetim aşırı kanamalı oldu, doğumdan kalma dependleri kullandim ve doktoruma söyledim durumu. Bir kaç regl sonra yoğunluğu hız kesmezse haber ver demişti ama biraz daha normalleşti.
Bahsettiğin multivitamin türevleri icin ben de erken olgunlastirdigini duymuştum, muhtemelen ondan erken görüyorsun adetini. Kiminde de süreci biraz daha uzatabiliyormus aksine, sanırım kişiden kişiye değişiyor. Ya da yeni normalin bu olabilir sonuçta sıklaşsa da adetlerinin süresi, düzenin var düzensizlik yapmamış. Tabii sen yine doktorunla görüşürsün de dediğin olayı yaşayanları okumuştum burada zamanında.

Back