adetin gecikmesi için ne yapmalıyım?

umutolsun

umudum yine geride kaldı
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2008
2.465
477
648
35
arkadaşlar benim rahim agzında yara vardı doktorum ilaç verdi gecmedi biz şimdi tüp bebege başladık şehir dışından doktoro gidiyor eşim bende onunla beraber gittim 2 defa orda muayene olmak için 2 sindede adetliydim bi mudahale yapamadılar şimdi eşimin ayın 23 ünde randevüsü var ama o günde benim adet günüme denk geliyor şimdi ben adetimi geciktirebilirsem bi sakıncası olurmu müdahale yapmak için ne olur baba yardım edin.

adet geciktirici haplar var onları kullanabilirsin ama bence kullanmadan önce bi doktora danış...yaz tatillerinde adetim tatile gideceğimiz zamanlara denk geldiğinde bende kullanıyordum bir yan etkisini görmedim ama sen bu aykı adetinle tüp bebek tedavisine başlayacaksan belki yumurtalarına zararı olabilir...istersen bi doktorunla konuş o daha iyisini bilir

arkadaşlar benim rahim agzında yara vardı doktorum ilaç verdi gecmedi biz şimdi tüp bebege başladık şehir dışından doktoro gidiyor eşim bende onunla beraber gittim 2 defa orda muayene olmak için 2 sindede adetliydim bi mudahale yapamadılar şimdi eşimin ayın 23 ünde randevüsü var ama o günde benim adet günüme denk geliyor şimdi ben adetimi geciktirebilirsem bi sakıncası olurmu müdahale yapmak için ne olur baba yardım edin.

Canım doktorunla konus bence bır zararı olmazsa adet gecıktırıcı bır suru haplar var.Onu kullanırsın ayrıca hap ısmıde al.:a015:

Back
X