Adetin son günü hamile kalan var mı?

Busrasez

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2016
3.534
2.101
133
29
Arkadaslar merhaba :KK49: kaç aydır deniyoruz eşimle bir türlü olmuyor :110:hamile kalamadım baktım birde doktorum dedi adetin bittiginde hemen iliskiye gir dedi ve temizlendigim günden sonra olduk arkaslar ve dün beyaz sıvıyla birlikte az kanım geldi hesapladm 12 gün sonra oldu sizce bu hamilemiyimdir kasıklarıma batmalar ağrılar oluyor ümitlenmek istemiyorumda ilk defa böle kan geldi ve daha 13 gün var reglime sizce o gün kalmış olabilirmiyim kusura bakmayın baya açık soledim arkadaslar ama yaşıyan vardır belki diye ?:KK49::dua::KK46:

Arkadaslar merhaba :KK49: kaç aydır deniyoruz eşimle bir türlü olmuyor :110:hamile kalamadım baktım birde doktorum dedi adetin bittiginde hemen iliskiye gir dedi ve temizlendigim günden sonra olduk arkaslar ve dün beyaz sıvıyla birlikte az kanım geldi hesapladm 12 gün sonra oldu sizce bu hamilemiyimdir kasıklarıma batmalar ağrılar oluyor ümitlenmek istemiyorumda ilk defa böle kan geldi ve daha 13 gün var reglime sizce o gün kalmış olabilirmiyim kusura bakmayın baya açık soledim arkadaslar ama yaşıyan vardır belki diye ?:KK49::dua::KK46:

"busraangell, post: 49486148, member: 788863"]Kimse yok mu?[/QUOTE]
Kisiden kişiye değişen bir durum tabi ..Ne zaman yumurtlama olduğu önemli.ben adet sonrası yumurtalıkların mesela.sizinkide denk geldiyse hamile olabilirsiniz

Simdi cnm bnm yengem adet bittigi gun yumurtluyodu doktrlarda ona oyle demsti ultrasonda goruyrlar zatn oyle denedi hamileydi
Ama suan anlatmana gore yumurtlma gunnde olabilir cnm cunku o kanli akinti yum catlamada oluyor bazen sen her ihtimale karsi degerlendr bnce

Bişey sormak istiyorum bayanlar ben,almıştım,ovulasyon ,testi,cok,merak ettiğim için de ilk kez ovulasyon testi yapacağım için de yaptım ikisi aynı koyulukta cıktı hatta nerdeyse t cizgisi daha koyu idi ama regl son günü idi hafif kan geliyordu bitti zaten o gün de acaba regl diye mi oyle cıktı sadece meraktı benim ki yani sonra ki gün silikti mesela

Bişey sormak istiyorum bayanlar ben,almıştım,ovulasyon ,testi,cok,merak ettiğim için de ilk kez ovulasyon testi yapacağım için de yaptım ikisi aynı koyulukta cıktı hatta nerdeyse t cizgisi daha koyu idi ama regl son günü idi hafif kan geliyordu bitti zaten o gün de acaba regl diye mi oyle cıktı sadece meraktı benim ki yani sonra ki gün silikti mesela
Benimde 3 gün kala öyle çıkmıştı neden çıktı bende bilmiyorum canım :)

Evet kizlar adete yakin bazen yumurta olsur ve adet donemi bi yandan buyur ve adet bitiminn ertesi gun catlarmis ama cok olgunlasan bi yumurta olmazms bi yerde okuduydum

Kızlar test alsam cıkar mı sizce?

Mrb genellikle duydugum kadariyla ilk adet doneminle 2.adet doneminin ortalarinda yumurtlama oluyor ilk adet gununden itibaren 14 gun sayiyosun iste ozamana denk gelio

Mrb genellikle duydugum kadariyla ilk adet doneminle 2.adet doneminin ortalarinda yumurtlama oluyor ilk adet gununden itibaren 14 gun sayiyosun iste ozamana denk gelio

Ama okudum çoğu herkes öle kalmış hamile ilk defa öle kanım geldi bendd dedim iştr heyecanlandım yarn yapıcam test zaten :) inş iyi haberleri sölerim :)

Adetten sonra ki günü artı 10-12-14-16-18 değerlendirdk bizde ama nasip artık gerisi :)

Vallahi canım bende öle vallahi her günü değerlendirdik inş tutar ya sen ne zamandırdan beri bekliyosun bebeği canm :)

Back
X