• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetin uzaması

ZEYYNEP

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2025
16
2
1
33
Adetim ilk defa uzun sürdü ve sürüyo 10günü geçti ara ara devam eden kanamalarım oluyo neden acaba olan var mı böyle.acil cevap lütfen

Son düzenleme:
Merhaba, acaba hala devam ediyor mu? Eğer devam ediyorsa mutlaka bir doktora gidin. Ya da artık devam etmiyorsa sonrakı ay olduğunuz zaman da böyle devam ederse doktora gitmeniz lazım. Bazen adet dönemlerinde böyle sorunlar yaşana biliyor. Umarım iyi olursunuz.

Evet devam ediyo şöyle wc ye girince az az gelen bi damla gibi oluyo. Doktora gitmem gerekecek herhalde ilk defa başıma böyle bişi oldu beklesem mi gitsem mi bilemedim.

Evet devam ediyo şöyle wc ye girince az az gelen bi damla gibi oluyo. Doktora gitmem gerekecek herhalde ilk defa başıma böyle bişi oldu beklesem mi gitsem mi bilemedim.
Mutlaka gidin. Jinekolog size kan testi ve ya başka testler de yaptıra bilir. Bazen stres hormonal dengesizlikler de böyle sorunlara neden olur. Ancak daha fazla bekletmeden iyi bir jinekoloğa gidin. Umarım sorununuz çözülür.

Back
X