Adetine 4 gün kala normal kaset test

Bir kaç gündür aklımdaydın tanımıyorum ama aklıma geliyor ☺️ aynı durumları yaşadık ve aynı yorumlara girdik diye heralde. Umarım vardır bu ay bende hafif belirtiler hissediyorum Sanki diğer gebelikle aynı belirtileri ama psikolojik mi diye de düşünmeden edemiyorum
Ben de❤️❤️❤️ inşallah isteyen herkese nasip olur

Bu da bugünkü testim çok çok silik reglim 23 ünde sizce var mı

Eklentiler

• IMG_20230220_111336.webp
    IMG_20230220_111336.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 236
  • IMG_20230220_105727.webp
    IMG_20230220_105727.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 248
Kızlar kan testi verdim hamileymisim❤️

Gerçekten miii tebrik ederimmm sonucun kaç çıktı
Darısı başına inşallah bizim buradaki sağlık ocağının değeri düşük 11 çıktı ama ben 30 35 olduğunu düşünüyorum çünkü gebelik testim 20 üstünü algılıyor 🌼

Darısı başına inşallah bizim buradaki sağlık ocağının değeri düşük 11 çıktı ama ben 30 35 olduğunu düşünüyorum çünkü gebelik testim 20 üstünü algılıyor 🌼
Insallah 🙏 Daha çok yenii bende dün özel doktora gittim gülümseyerek hamile olabilirsin dedi hamilelerde oluşan birsey olusuyormus yuvalama mj öyle birsey dedi pek hatırlayamiyorum inşallah bende hamileyimdir 🙏😊

Insallah 🙏 Daha çok yenii bende dün özel doktora gittim gülümseyerek hamile olabilirsin dedi hamilelerde oluşan birsey olusuyormus yuvalama mj öyle birsey dedi pek hatırlayamiyorum inşallah bende hamileyimdir 🙏😊
İnşallah canım 🕊️

İnşallah sende hamilesindir bi kaç gün daha sabredip test yapıcam umarım bende bu ay hamileyimdirrr

Merhaba arkadaşlar adetime 4 gün kaldı 9 Şubat'ta ovulasyon testim pik çıkmışti bugün sabah artimedin kaset testini yaptım çok çok hafif gölge vardı sonra dayandım öğlen labodicq kaset test yaptım onda daha pembemsi gölge çıktı ama çok çok silik dikkatli bakınca görülüyor acaba fotoğrafta bile belli olmayan gölgeyi görüp hamile olduğunu öğrenen var mi
Laboquick mi markası testin ve hamile misiniz?

Back
X