Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba canım benim adetim 1 hafta geçti ama adet oldum işin tuhafı çok şidetli gecirdim ama 4 gündür gögüs hasasiyeti damar belirginleşmesi var dün akşam belim çok arıdı zor uyudum şimdide ara ara agrıyo aceba hamile olabilirmiyim tes yapmadım çünkü adet oldum
merhaba canım.benim de1 hafta kaldı. bakalım artık.benimde göğüslerimde ve kasıklarımda ağrı var.bilemiyorum.ama adetten önce de ağrırdı fakat 2-3 gün kala ağrırdı bu sefer 10 gün öncesinden başladı.karnım da sanki bugün yarın adet olcakmışım gibi ağrıyor.s
adet olmuşsun canım ama üstüne görme diyolar yaa belki öyle birşeydir.kan testi yaptır olmazsa şüpheleniyorsan.
canım ben 3 ay önce bebegimi kaybetim oyüzden yaptırsam hayel kırıklıgı yaşıycam diye düşünüyorum bilmem kısmet artık herşeyin hayrlısı artık bizim için :))))
ayy canım yaa! hiç üzülme ..benimde bi arkadaşımın başına gelmişti.biraz ara verdikten sonra denemeye başladılar. 2. ayda hamile kaldı.şimdi 9 haftalık hamile.hiç karamsar düşünme.ayrıca bi yerde okumuştum.düşük yapanlar daha çabuk hamile kalıyormuş:))
merhabalar benimde adetime 1 hafta var ve şuanda kasıklarıma ağrı giriyor ara ara akıntım yoğunlaştı ve göğüslerim taşgibi oldu acıyor üstüne yatamıyorum adet belirtileri hamişlik belirtileriyle hemen hemen aynı ama inşallah hamişimdir...7 ay doğum kontrol hapı kullandım ve 2 aydır korunmuyoruz adetine 1 hafta kalıp test sonucu pozitif olan arkadaşlarımız varmı aramızda yoksa adetimimi beklemeliyim offf beklemek çok zor...
merhaba benim de 3-4 gün var bata. herhangi bir belirtim yok. 15 gündür hafif göğüs ağrısı var. son birkaç gündür ise ara ara sol kasığımda batma var. akıntım var. hergünkü normal miktarda ve beyaz. adetten 2 gün önce akıntım kalmaz normalde. uzun zamandır pcos nedeniyle ovulasyonum olmadığı için bu göğüs ağrısı uzun zamandır yoktu. bu ay ovulasyon oldu sanırsam. ovulasyona denk gelecek günlerde şiddetli bel ve kasık ağrım oldu. bakalım ilk hamile kaldığım zamanki gibi belirtim yok. ama nasip aman aman belirti olmadan da hamile olunabilir herhalde. hepimiz için hayırlısı. bu ay ilk defa bat geçmeden test yapmayı düşünmüyorum. hala test alıp yapmadıysam bu ay başaracağım batı beklemeyi....
merhabalar benimde adetime 1 hafta var ve şuanda kasıklarıma ağrı giriyor ara ara akıntım yoğunlaştı ve göğüslerim taşgibi oldu acıyor üstüne yatamıyorum adet belirtileri hamişlik belirtileriyle hemen hemen aynı ama inşallah hamişimdir...7 ay doğum kontrol hapı kullandım ve 2 aydır korunmuyoruz adetine 1 hafta kalıp test sonucu pozitif olan arkadaşlarımız varmı aramızda yoksa adetimimi beklemeliyim offf beklemek çok zor...
merhaba kızlar benimde adetime 4-5 gün falan var.gögüslerim acımıyo ama arada sızlıyolar.arada belim agrıyor.ve midemde bi şişkinlik var aradada bulanıyor.umarım bebeğim benimledir ve buraya kesin hamilelik belirtilerimide yazarım.inşallah.
canım inşallah hamilesindir.ben de de polikistik var.ama bu yaşıma kadar adet düzensizliğim olmadı.doktorum bir sorun olmayacağını söyledi.Heyecanla bekliyorum.ayrıca bence de test yapma.bekle gecikirse öyle yaparsın canım.
inşallah hamişsindir canım.bence adetinin gecikmesini bekle.yanıltıcı olabilir.yalnız benim bi arkadaşım tam adet olması gereken gün hamile olduğunu öğrenmişti.
inşallah canım bebişin seninledir.yaz canım mutlaka..ben de paylaşırım.
benim istinasız gecikir ilaçsız adet olmam 3 ayı alır ... arada bir gecikince ne kadar geriliyor insan bir de bizleri düşünün... pkoluyum :2: inşallah yeneceğim.. Ne kadar şanslı adetleri zamanında geelen hanımlar..
benim istinasız gecikir ilaçsız adet olmam 3 ayı alır ... arada bir gecikince ne kadar geriliyor insan bir de bizleri düşünün... pkoluyum :2: inşallah yeneceğim.. Ne kadar şanslı adetleri zamanında geelen hanımlar..
canım benimde 1hafta var cumartesi hastalanmam gerekiyo.benimde göğüslerim çok acıyo ama adet olacağımda hiç acımazdı.bakalım bu ay bizim için ne gösterecek herşeyin hayırlısı.kaç yıllık evlisin canım
kaç aydır hamile kalmaya çalışan ve bu süreçte bir kere hamile kalabilen ama kaybeden biri olarak adetinin geçmesini beklemeni öneririm. hem 1 hafta idrar testi için çok erken. belki kan testinde çıkar. kan testinde çıksa da uzun süre beklemen gerekiyor keseyi görmen için. o aralar daha dayanılmaz oluyor.
Arkadaşlar bu ay 2. ayımız adetime tam bir hafta kaldı.Çok heyecanlıyım.Hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.Anne olmayı çok istiyorum.vücudunuzda ne gibi değişiklikler var gelin birlikte paylaşalım.
Biri bana mı seslendiiiiiiBenimde tam bir hafta vaaar
![]()