Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar sabah idrar testi yaptım.çift çizgiyi gördümm. yaşasın hamileyimmmmmm.Allah isteyen herkese nasip etsin. inanamıyorum yaa! kan testini görmeden de umutlanmak istemiyorum ama. çok mutluyummm
Kızlar sabah idrar testi yaptım.çift çizgiyi gördümm. yaşasın hamileyimmmmmm.Allah isteyen herkese nasip etsin. inanamıyorum yaa! kan testini görmeden de umutlanmak istemiyorum ama. çok mutluyummm
canimm darisi basimiza insallah kizlar yaa buaksam moralim cok bozuldu ama bi sorayim istedim simdi ben 6 subata hastalanmistim 17sinde yumurtlama olmustu bugun aksam idrarda baktim tekcizgi (( hastalanma belirtisi falanda yok acaba bu kesinmidir yoksa erkenmi baktim offfffffffffffffffffffffffffffffffff
sizcee ???? sol kasigimda surekli olan sizi devam ediyo burda doktora falanda gidemiyorum
ama banada bi cevap yazarmisiniz erkenmi baktim bide aksam saati baktim farkediyomu offf ??? yoksa olsa cikarmiydi