Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heycanla bekliyorum ovulasyondan sonra agrilarim oldu baya simdi biraz daha rahatim ilacta kullaniyorum ovulasyon testideYani adete 6 gün var
safak 11 :) sizde nasil ? 4 gün var
safak 11 :) sizde nasil ? 4 gün var
Vallaha birşey hissetmeye korkuyorum muhtemelen yine negatifi göreceğim . Umarım iyi haberlerle döneriz ikimizde burayabende 2 agustos kizlaarrr neler hiss ediyorsunuz? inshAllah hamile kalirim da dogum gunu hediyyem olur
Ara sira kasik agrim oluyor onda da acaba adet mi olcam diye gecirmiyor degilimBenimde bat 21 ayni sekilde korkumdan test alip yapamiyorum gecen ay baya test alip negatifi gorunce oturup kalmistim :) belirti yasayan var mi insallah hicbirimizin psikolojik degildir..
Ben 8 gundur gogus acisi yasiyorum birde nadirde olsa kasik agrisi
Ben de bu ay stresten erken regl oldum. Umarım seninki yerleşme kanamasıdır ama değilse bile yeni ay yeni şansHerkese gunaydin bat 21 temmuz fakat bugun sabah regl oldum ya da oyle dusunuyorum acaba yerlesme kanamasi olabilir mi? Yerlesme kanamasi bat'tan kac gun once olur belirtileri farklari nelerdir bilgisi olan var mi birazarastirdim ama sizinde fikrinizeihtiyacim var![]()
Ben de bu ay stresten erken regl oldum. Umarım seninki yerleşme kanamasıdır ama değilse bile yeni ay yeni şans![]()