Adetine Son 3,4,5 kalanlar

image.webp
safak 11 :) sizde nasil ? 4 gün var

Gelmesini hic istemedigim ayrica kendisinden gicik kaptigim bat 12 beklemedeyim :63:

19temmuz gelmez inss.erken gebelik testinde cikar mi ki ya korkumdan alamiyorum bi yandan da icimden bi ses al al al

Benimde bat 21 ayni sekilde korkumdan test alip yapamiyorum gecen ay baya test alip negatifi gorunce oturup kalmistim :) belirti yasayan var mi insallah hicbirimizin psikolojik degildir..
Ben 8 gundur gogus acisi yasiyorum birde nadirde olsa kasik agrisi

Benimde bat 21 ayni sekilde korkumdan test alip yapamiyorum gecen ay baya test alip negatifi gorunce oturup kalmistim :) belirti yasayan var mi insallah hicbirimizin psikolojik degildir..
Ben 8 gundur gogus acisi yasiyorum birde nadirde olsa kasik agrisi
Ara sira kasik agrim oluyor onda da acaba adet mi olcam diye gecirmiyor degilim

Arkadaşlar ben erken regl oldum . Umutlar önümüzdeki aya kaldı.

Herkese gunaydin bat 21 temmuz fakat bugun sabah regl oldum ya da oyle dusunuyorum acaba yerlesme kanamasi olabilir mi? Yerlesme kanamasi bat'tan kac gun once olur belirtileri farklari nelerdir bilgisi olan var mi birazarastirdim ama sizinde fikrinizeihtiyacim var :KK43:

Herkese gunaydin bat 21 temmuz fakat bugun sabah regl oldum ya da oyle dusunuyorum acaba yerlesme kanamasi olabilir mi? Yerlesme kanamasi bat'tan kac gun once olur belirtileri farklari nelerdir bilgisi olan var mi birazarastirdim ama sizinde fikrinizeihtiyacim var :KK43:
Ben de bu ay stresten erken regl oldum. Umarım seninki yerleşme kanamasıdır ama değilse bile yeni ay yeni şans :KK73:

Back
X