Adetım gectı bende hemen gıdıp gebelık testı yaptım ama sonuc negatiftı bır hafta daha bekleyıp gene yaptırdım sonuc gene husran doktor tarlusal adet sokucu verdi kullandım 10 gun sonra gene adet olmadım evde test yaptım sonuc poztıftı sok oldum adetımın uzerınden 28 gun gecmıstı suan hamıleyım sıze tavsıyem yasamıs bırı olrak hemen ılac ıcmeyın gec dollenme oluyo
Benimde geç döllenme ama erkek.o zaman senin ki kızdır.. kız kromozonu yavaş ama sağlammış..
Canım ben yeni evliyim birşey dikkatimi çekti evlilerde normalde ayda 2-3ilişki normal mi? Bu arada bebişin hayırı ugurlu gelsin saglıkla al kucağınaKızlarr kesinlikle katılıyorum içmeyin bende kimyasal gebelik geçirmiştim ertesi aya korunmadık ama pekte ilişki olmadı iki üç kez belki.. hiiiiçç aklımda yoktu adetimden 10 gün geçti üç tane test yaptım negatif.. en son bitki çayı aldım söktürsün diye annem bırakmadı doktora git dedi.. gittim 15 gün olmuştu doktora dedim bana söktürücü ver karnım belim çok ağrıyo olamıyom diye..oda her ihtimale karşı kan testi istedi.. neyse yaptk ben umutsuz rahat bişekilde ilaç yazcak diye bekliyom.. Anam demezmi hamilesin ben şookk iptal oldum ağlaya ağlaya zor attım annemlere kendimi.. çok şükür şimdi 6 aylık oldum.. Dilerim Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu..
Anladım teşekkür ederimeşinin çalışma saaatleri ve mesleği önemli ama bence az...haftada 2-3 normal olan ...
Canm öncelikle saol darısı başına ama tabiki karıkoca arasnda ayda 2-3 ilişki normal değil.. kendi üzerime alınmıyorum zaten bizimki ilki kimyasal olduğu için o ay öyle yaptık yani hamile olmama rağmen haftada 1 oluyo muhakak..Canım ben yeni evliyim birşey dikkatimi çekti evlilerde normalde ayda 2-3ilişki normal mi? Bu arada bebişin hayırı ugurlu gelsin saglıkla al kucağına
Anladım Canım ben biraz sorun yasıyorum da bu konuda cok üzülüyorum ciddenCanm öncelikle saol darısı başına ama tabiki karıkoca arasnda ayda 2-3 ilişki normal değil.. kendi üzerime alınmıyorum zaten bizimki ilki kimyasal olduğu için o ay öyle yaptık yani hamile olmama rağmen haftada 1 oluyo muhakak..
Kıyamam sana ya bitanem Allah yardmcın olsun seni üzmek istememiştim.. daha yeni evliysen düzelir inşallah zamanlaAnladım Canım ben biraz sorun yasıyorum da bu konuda cok üzülüyorum ciddenbana dua edin lütfen
İnşallah canım Allah herkesin sıkıntılarına yetişssin inş bana dua edermsnKıyamam sana ya bitanem Allah yardmcın olsun seni üzmek istememiştim.. daha yeni evliysen düzelir inşallah zamanla
Ederim tabiki canım benim her zaman..İnşallah canım Allah herkesin sıkıntılarına yetişssin inş bana dua edermsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?