Canlarım bende bebısımı beklıyorum ama daha ne zmn olacak bılmıyorum
bugun ıtıbarıyle 1 hafta gunum gecdı ne zmn test yapayım artk negatıf cıkmasını ıstemıyorum
1 hafta geçti ve daha test yapmadın mı?? eğer hamişlik varsa kesin çıkar bu saatten sonra.. ben olsam merakdan ölmüştüm bu kadar asla bekleyemezdim.. hakkında hayırlısı neyse o olsun ..
insalah hamilesindir canım adet oldugunu sanıp lavaboya gittiginde akıntıysa seni kandırıosa sürekli büyüük ihtimal hamilesindir sabah en yakın eczaneden test al ilk idrarını yap ama, kesin cıkar varsa 1 gün gecse benimki gösterdi hemen sabah güzel haberlerini bekliyoruz insalah
ben hiç beklemedim cnm bikaç belirti hssettiğim an adete 4 gün kala idrar testi yaptım silik çıktı kana gttm ertesi gün 114 çıktı beklemedim yani yap bence bian önce inş bebiş vardır
ben hiç beklemedim cnm bikaç belirti hssettiğim an adete 4 gün kala idrar testi yaptım silik çıktı kana gttm ertesi gün 114 çıktı beklemedim yani yap bence bian önce inş bebiş vardır
ama bazen idrar testinde çıkmıyor.. yani çıkmazsada üzülme.. ben 5 defa gebelik testi yaptım hepsi negatrifdi ama hamileymişim kanda öğrendimm.. gerçi düşükle sonuçlandı ama ümidimi yitirmedimm..yine bekliyorum bu ay bakalım ne olucak...
Adetimin 1 Gün Geçmesiyle Öğrendim :) Merak Çok Kötü Napim Eşimden Habersiz İş Çıkışı Test Almaya Gittim.Gittiğim Ezcaneye Sordum Kaçgün Geçmesi Lazım Diye Kesinlikle 10 Gün Dedi.Meraklılık İnsanı Öldürür ya Olsun Ben Yine Deniycem Dedim.Pozitif Olduğunu Görünce Çoook Şaşırdım.Diğer Günde Kan Tahlili Oldum.Allah Herkeze Gönlüne Göre Versin Bu Mutluluğu Tatmayı Nasip Etsin.Bebişlerimizi Sağlıklı Sıhatli Kusursuz Kazasız Belasız Ellerimize Versin :)))