Adetken ölcek ibi oluyorum

Eses07

Ne mutlu Türküm diyene!
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2013
70.441
53.835
698
Arkadaslar adetken asırı agrı neden olur?ne yapmalıyım :26:

Ayaklarından üşütüyor olabilirsin. Adet dönemine yakın muz, ılık süt, sıcak bir duş öneririm. Ayaklarını sıcak tut. Olmadı majezik kullan.

Adet sancısında asla majezik kullanmanı önermem. İlerde senin için sorunlar açabilir. Ben bekarken şiddetli adet sancılarım için çok kullandım ama beni uyaran olmamıştı. Şiddetli adet sancılarında mutlaka kist,miyom vs birseyin varlığından emin olmak icin doktor muayenesine git. Agnucaston diye bir ilac var internetten prospektüsünü oku ve doktoruna bu ilacı kullanıp kullamayacağını bir danış derim gecmis olsun.

canım bel agrısı oluyor :26:

Ayaklarından üşütüyor olabilirsin. Adet dönemine yakın muz, ılık süt, sıcak bir duş öneririm. Ayaklarını sıcak tut. Olmadı majezik kullan.

tesekkürler cnm ama bel agrım oluyor cok fenaa

canım bel agrısı oluyor :26:

Ben adet olunca belim hem ağrıyor hemde aşağı düşecek gibi bir his oluyor seninde öyle mi yoksa sızlama şeklinde mi sızlama şeklindeyse üşütüyorsun. eğer sızlamayla beraber ağrı kalçalarına ve ayaklarına kadar vuruyorsa dikkat et doktoruna söyle bunu mutlaka. Ben Belime kışın kuşak bağlıyorum :) Şu elastik olanlardan. Komşum önermişti. Hem sımsıkı tutuyor üşütmüyor hemde ısıtıyor belimi.

belimde sag sol tarafa kalca üstümde asırı agrı oluyor ya.insallah bisey olmaz.doktorum normal adetken diyor

cok sükür bu kez gecenki gibi agrılar cekmiyorum

Bu ay ben de öyle oldum nedense :26:
Dün kıvrandım durdum evin içinde
Sıcak su torbası biraz rahatlattı ama çok kötü bi gün yaşadım, mide bulantısı da oluyor bende

Bu ay ben de öyle oldum nedense :26:
Dün kıvrandım durdum evin içinde
Sıcak su torbası biraz rahatlattı ama çok kötü bi gün yaşadım, mide bulantısı da oluyor bende

bende ağrı cok oluyordu.bu kez olmadı nedense cok sükür

üşütüyorsundur,genelde ya ayaktan yada belden üşütünce olur
benim de çok ağrım vardı dayanamıyordum doktora gittim ultrasonla baktı,bişey yok dedi üşüttüğün için ağrın olabilir dedi,ve genelde adetin ilk günü karnımı belimi sıcak su torbasıyla ısıtınca adetim boyunca sancım olmuyor,tavsiye ederim

Tatlım çok dikkat ediyorum ama ben ailecek ağrılı bir şekilde geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…