Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki doktora gittinmi hic cnmBenimde hep düzenidir hiç bir sorunum yok ama 3 düşük yaşadım en son da kimyasal gebelik di tek bildiğim Rabbim. İsterse olur
Pcos ne demek ?Benim nadiren adet düzensizliğim oluyor ve pcos var. Yalnizca adet dönemlerinin ilk 2 günü aşırı ağırlık geçiyor
Polikistik over sendromu. Yumurtalıklarda çoklu kist oluyor.Pcos ne demek ?
Ne zmn gittin cnm doktora adetin bitincemi bide bu testleri yapmak ne kadar zaman aldi ben ilcedeym merkeze gitmem lazim bunun icin birgunde yapilir mi bide ne testi yapiolarGittim istedikleri tahliller yapıldı sorun yok en son genetik teslim kaldı ama onu da eşimin de müsait olup izin alması lazım onu bekliyorum
Adetlerin duzenli oldugu halde pcolumsn cnm hic dusuk veya kimyasal gebelik gecirdin mi pcolu olanlar gecirirmi bunlariPolikistik over sendromu. Yumurtalıklarda çoklu kist oluyor.
3 hafta önce gittim kanamam bittikten sonra ama genetik bölüm için randevu bile alınmıyor özelde pahalı diyorlar onun sonucu da devlette 1 ay felan mis çıkma süreciNe zmn gittin cnm doktora adetin bitincemi bide bu testleri yapmak ne kadar zaman aldi ben ilcedeym merkeze gitmem lazim bunun icin birgunde yapilir mi bide ne testi yapiolar
Bilmiyorum canım ya. Biz korunuyoruz çünkü. Yılbaşından sonra deneyeceğiz. Bakalım ne olacak. Hayırlısı.Adetlerin duzenli oldugu halde pcolumsn cnm hic dusuk veya kimyasal gebelik gecirdin mi pcolu olanlar gecirirmi bunlari
Olur o hiç belli olmuyor yaniBilmiyorum canım ya. Biz korunuyoruz çünkü. Yılbaşından sonra deneyeceğiz. Bakalım ne olacak. Hayırlısı.
Ama çok yakın bir tanıdığımız pcos var ve 2 çocuğu oldu.
Pcos çok takılacak bir durum değil kesinlikle. Birçok kadının yumurtalıklarinda kist oluşuyor. Bazen geçiyor bazen geçmiyor. Geçmese de hamile kalınabiliyor.Olur o hiç belli olmuyor yani
Insallah bi sorun cikmaz ondada peki sogan kuru fln denedinizmi3 hafta önce gittim kanamam bittikten sonra ama genetik bölüm için randevu bile alınmıyor özelde pahalı diyorlar onun sonucu da devlette 1 ay felan mis çıkma süreci