Adetleri duzenli olupta herhangi bi sebepten dolayi hamile kalamayan varmi

Weravurus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2016
1.050
360
38
30
Slm kzlar bnm adetlerim hep duzenli bir dusuk bi kimyasal gebelik gecirdim boyle olupta proklin nebiliyim pco olan varmi en son 5 ay once kimyasal gebelik oldu ve hala hamile kalamiorm yumurtlama günlerine de dikkat ettigim halde olmuo sizn bildiginiz bi sebebi olabilir mi

Benim nadiren adet düzensizliğim oluyor ve pcos var. Yalnizca adet dönemlerinin ilk 2 günü aşırı ağırlık geçiyor

Gittim istedikleri tahliller yapıldı sorun yok en son genetik teslim kaldı ama onu da eşimin de müsait olup izin alması lazım onu bekliyorum

Gittim istedikleri tahliller yapıldı sorun yok en son genetik teslim kaldı ama onu da eşimin de müsait olup izin alması lazım onu bekliyorum
Ne zmn gittin cnm doktora adetin bitincemi bide bu testleri yapmak ne kadar zaman aldi ben ilcedeym merkeze gitmem lazim bunun icin birgunde yapilir mi bide ne testi yapiolar

Ne zmn gittin cnm doktora adetin bitincemi bide bu testleri yapmak ne kadar zaman aldi ben ilcedeym merkeze gitmem lazim bunun icin birgunde yapilir mi bide ne testi yapiolar
3 hafta önce gittim kanamam bittikten sonra ama genetik bölüm için randevu bile alınmıyor özelde pahalı diyorlar onun sonucu da devlette 1 ay felan mis çıkma süreci

Lafın kısası birseyin olmaz kalırsın sonu hüsran olur birşeyin varsa kalırsın sonuç iyi olur yani bazı şeyler bizi aşıyor malesef

Adetlerin duzenli oldugu halde pcolumsn cnm hic dusuk veya kimyasal gebelik gecirdin mi pcolu olanlar gecirirmi bunlari
Bilmiyorum canım ya. Biz korunuyoruz çünkü. Yılbaşından sonra deneyeceğiz. Bakalım ne olacak. Hayırlısı.
Ama çok yakın bir tanıdığımız pcos var ve 2 çocuğu oldu.

1)pko olanlarda da düzenli düzgün adet olabilenler var.k doğumcu ultrasonda görebiliyor yumurtalıklarında kistli yapıyı göremesede olası tüp bebek için yumurta büyütücü iğneler ve klomen içince anlaşılıyor.klomen bende pko olmama rağmen kist yapmadı.
2)ailede şeker var mı? varsa şuan çıkmasa bile gizli şekerin olabilir.ona dandik testlerden değilde özel pahalı 5 tüp kan verebileceğin şeker testini yaptır.yani özelde endokrine gitmen lazım.
3)pkonun sonuçlarından haşimato troidi çıkar.bunun içinde yaptırdığın tsh t3 t4 de sorun olmayabilir.başka bir testte çıktı benim mesela bu saydıklarımın üçüde normal çıkar bende tüm testlerde.
4) D vitaminini ölçtür.güneşle filan alamıyoruz o vitaminden bilinçli de güneşlenemiyoruz.yiyeceklerde yeteri kadar bulunmuyor. hiç umursamazlık etme sakın gizli şekerle beraber bulunuyor.sebepsiz depresyonların nedeni.

eğer muayene de bir şey yoksa kanda vardır bende hiç hamile kalamadım sebebi yukardaki maddeler cıktı.

Denemedim çünkü hamile kalabiliyorum.. şu anlık bilimsel sorun var mı diye araştırılması isteniyor kromozyondan mi ne sorun diye

Back
X