- 20 Mayıs 2016
- 716
- 262
- 23
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım Rabbim tez zamanda bebeğini verir inş. Yazdıklarini okudum iğneyi vurmadan önce bebeğimi kaybettim dedin. Bebek çalışması yaparken aspirin kullandin mi?. Benim arkadaşımda da böyle bir sorun vardı düşük yaptı. Hamile kalana kadar aspirin kullandı, öğrenince onun iğnesine başladı. İnşallah kısa zamanda bebeğine kavusursun dualarim seninle umudunu kaybetme zamanı daha gelmemişBenimde adetlerim duzenli dort dusuk yasadim rahimde perde var dediler onu aldirdim yine iki düşük yasadim iki almeliylattan once iki tanede sonra düsuk yasadim kan pihtilasmasi dediler en son dusugum bi gun once hamile oldugumu ogrendim ertesi gun dusuk yaptimi ogrwndim igne kullanmaya bile kalmaldi artik umudu kestim gibi rabbim ne zaman verirse artikrabbim kimseyi esiyle coluguyla cocuguyla sinamasin hersey in hayirlisini versin
Merhaba canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah. Rahim filmini sorunca yazmak istedim.Rahim filmi de çok sıkıcı diyorlar açıyormuş felan ne bilim
Cnm ben sahsen kendimden ornek veriyim kafasina takilan varsada ici rahatlar benim gibi ayni durumdaysa ben 1 bucuk yil olck evliyim ilk 6 ay olmadi 6. Ay kaldim kurtaj oldum 2 ay sonra kimyasal oldu ve üstünden nerdeyse 1 sene gecti hala bise yok gecen memlekete gidince ozele gittim adetlerimi sordu kurjaji fln soyledim sadece vajinal ultrasonda bakti kist iltihap fln varmi diye bi sorun yok dedi yumurtladigima bakti kan testiyle oda gayet iy dedi ilac bile yazmadı vitamin verdi gelelim bilgiye sordum rahim flmine gerek varmi diye sen ztn kalabilmissin dedi hemde 2 defa bu iy yonde ilacada tedaviyede gerek yok stres yapma dedi ondn bazi seyleri cok istememek lazim suan icim rahat en azindan bi problem olmadigini biliyorum insallah herkesin en kisa zamanda olurBenim de adetim düzenlidir oldum olası. Bebek de evlenince uzun bir süre istemedim, erteledim, nasıl olsa adetim düzenli, değerlerim iyi diye. Sonra da olmayınca panik yaptım. Doktorum hemen rahim filmi hsg önerdi. Burada yorumları okuyunca o kadar korktum ki narkozsuz hsg den güle oynaya çıktım çok şükür. Ağrı kesici içip girince bir şey olmuyor. Sonrasında da hamile kaldım ilk ay. Demek ki kanal tıkalıymış. Eğer ciddi bir sistit, enfeksiyon filan geçirdiyseniz tıkanabiliyormuş tüpler. Ben geçirmiştim. Doktor önerirse filmi bekletmeden çektirin. Bu arada film öncesi eşlerinize sperm testi yaptırmayı da unutmayın. Sonuçta sizden kaynaklanmıyor olabilir sorun.
Valla canm benim adetim ağustos tan buyana düzenli 35 gunde gelir du ama bugun adet günüme 14 gü var hafif leke gördüm korkuyorum moralim bozulduSlm kzlar bnm adetlerim hep duzenli bir dusuk bi kimyasal gebelik gecirdim boyle olupta proklin nebiliyim pco olan varmi en son 5 ay once kimyasal gebelik oldu ve hala hamile kalamiorm yumurtlama günlerine de dikkat ettigim halde olmuo sizn bildiginiz bi sebebi olabilir mi
Cnm yerlesme kanamasi diycm ama oa adete yakin olur yumurtlama donemin olabilir bu gunler ondn leke geliyodurValla canm benim adetim ağustos tan buyana düzenli 35 gunde gelir du ama bugun adet günüme 14 gü var hafif leke gördüm korkuyorum moralim bozuldu
YUMURTLAMA ZAMANINDADAMI KANAMA OLUYO Kİ İLK DEFA DUYDUMCnm yerlesme kanamasi diycm ama oa adete yakin olur yumurtlama donemin olabilir bu gunler ondn leke geliyodur
Yok cnm ben ona yordum yogun akinti oluo ya bence bo doktora git eger akintin adet gibi yogunsa gorun derimYUMURTLAMA ZAMANINDADAMI KANAMA OLUYO Kİ İLK DEFA DUYDUM
Canm valla son 3 gündür baya çok beyaz akıntım geliyodu ama bugun kan geldi ama çok değil az leke tarzindaYok cnm ben ona yordum yogun akinti oluo ya bence bo doktora git eger akintin adet gibi yogunsa gorun derim
İnşallah yoktur canm zaten degerlendiriyorumOkadar olur cnm yogun degilse hafifse sanmiorm bi skinti olsun degerlendir bu gunleri onemli
Cnm ben sahsen kendimden ornek veriyim kafasina takilan varsada ici rahatlar benim gibi ayni durumdaysa ben 1 bucuk yil olck evliyim ilk 6 ay olmadi 6. Ay kaldim kurtaj oldum 2 ay sonra kimyasal oldu ve üstünden nerdeyse 1 sene gecti hala bise yok gecen memlekete gidince ozele gittim adetlerimi sordu kurjaji fln soyledim sadece vajinal ultrasonda bakti kist iltihap fln varmi diye bi sorun yok dedi yumurtladigima bakti kan testiyle oda gayet iy dedi ilac bile yazmadı vitamin verdi gelelim bilgiye sordum rahim flmine gerek varmi diye sen ztn kalabilmissin dedi hemde 2 defa bu iy yonde ilacada tedaviyede gerek yok stres yapma dedi ondn bazi seyleri cok istememek lazim suan icim rahat en azindan bi problem olmadigini biliyorum insallah herkesin en kisa zamanda olur
Cnm kurtaji 8 haftalikken oldum kalp atislarini duyamadik her gecen gun daha cok uzuluyorum etraftandogum haberi aldikca su sinav sonucunu bekliyorum anca oyle unutuyorum insallah sende kucagina bi an once alirsin cnm tadini cikar hamileligin stres yapmaZaten doktorun dediğine göre kendiliğinden hamile kalmışsan, bu çok iyi bir gelişmeymiş. Kürtajı neden olmuştun? Bu o kadar pamuk ipliğinde bir mucize ki ve herkes o kadar farklı değerlere sahip ki başkalarına göre kıyaslamak çok yanlış olur. Mesela benim prolaktinim çok yüksekti. Tsh da engel yaratabiliyormuş. Rahim yapısından da çeşitli aksilikler yaşanabiliyor. Prolaktin, tsh gibi değerlerine baktırdın mı? Folik asit de içerek gebelik ihtimalini arttırabilirsin. Ben de ne gözyaşları döktüm. Yaptığım gebelik testlerini yan yana dizsem şehirlerarası yol olur. Nasıl olsa yine olmayacak dediğimde oldu. Psikoloji çok önemli.
O dedigin degerlere bende hic bakmadilar sadece hamileyken kurtajdan once doktorum rahim cok hafif disa donuk oda hic sorun degil dedi gecende ozele gittigimde sordum doktor bende farkettim ama seni telaşlandırmak icin demedim dedi onla hic bi alakasi yok olsaydi ztn senin hic olmazdi biliyoruzki sen kalabiliosn dedi taktiri ilahi dedi sana tek tavsiyem stres yapma dedi artik hayirlisi