adetlerime ne oluyor boyle??

Runkli

"Allahümme barik fihi ve la tedarruhü"AMİN❣
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
6.065
29.835
498
30
Kizlar gunaydin oncelikle. Benim adetlerim agrisiz ve cok kanamali gecer 3 gun asiri kanamam olur. Hatta bazen disari dahi cikar. Sonrada azalir ya 5-7 gun surer. Sonra adetim kesilirdi. Su 2 aydir ise. Gecen ay 3 gun normal kanamam oldu 4. Gun kesildi. 5 gun cok az geldi ve kesildi. Bu ay ise 3 gun gecikti sonrada 2 gun kanamam oldu kesildi dunde 2 kere geldu sadece. Ve belim cok agriyor. Ben bu ay tomografi cekildim ondan mi boyle oldu yoksa daha onemli bi sebep mi olabilir?? Cvp yazin lutfenn ???

Can'ım gebelik şüphen var galiba test yapmalısın bence hemen .

Soguklar basladgndan beri adet gecikmesi olmayanlar bile bunu yasiyor 1 2 aydir.az da olsa aylik dongunuz devam ediyor. İnsallah korkulacak bisey yoktur diye dusunuyorm. Ayaklarnzi sicak tutmaya gayret edin.e gebelik riski yoksa adet gununden yaklask 1 hafta once baslayarak sabah aksam civanpercemi iceblrsnz hem duzeni saglar hem sokulmeyi kolaylastrir. Gecmis olsn

Gebelik suphem yok cunku yaptim test negatif cikti adet gunu yaptim. Sonrada gecikti adet oldum yapmadim vi dahada
Yani üstüne görme falan olabilir adetin değişmiş ya. Bende çok kanamalı ve ağrılı adet olurum bu ilk adet olduğum günden beri böyle Doğum yaptım hiç bişey değişemdi

Soguklar basladgndan beri adet gecikmesi olmayanlar bile bunu yasiyor 1 2 aydir.az da olsa aylik dongunuz devam ediyor. İnsallah korkulacak bisey yoktur diye dusunuyorm. Ayaklarnzi sicak tutmaya gayret edin.e gebelik riski yoksa adet gununden yaklask 1 hafta once baslayarak sabah aksam civanpercemi iceblrsnz hem duzeni saglar hem sokulmeyi kolaylastrir. Gecmis olsn
Cnm korunmuyoruz ama gebelikte yok. Hic boyle olmazdi. Cunku asiri adet kanamam var boyle gelmesi tuaf. Doktora gidiyim diyorum bu soguktada kim gidicek otur evde diyorum kendi kendime :) zaten gitsemde bi halt yapmiyorlar

Yani üstüne görme falan olabilir adetin değişmiş ya. Bende çok kanamalı ve ağrılı adet olurum bu ilk adet olduğum günden beri böyle Doğum yaptım hiç bişey değişemdi
Belki yeniden test yaparim ama bu adet kanamasinin azalmasi beni suphelendiriyor. Acaba diyorum yumurtaliklarimda sorun mu var yumurtalarim mi azaldi :(

Yanlislikla 2 kez yollamisim kusura bakmayin :)
sogan kurunden sonra akintnz artti mi peki

Kizlar gunaydin oncelikle. Benim adetlerim agrisiz ve cok kanamali gecer 3 gun asiri kanamam olur. Hatta bazen disari dahi cikar. Sonrada azalir ya 5-7 gun surer. Sonra adetim kesilirdi. Su 2 aydir ise. Gecen ay 3 gun normal kanamam oldu 4. Gun kesildi. 5 gun cok az geldi ve kesildi. Bu ay ise 3 gun gecikti sonrada 2 gun kanamam oldu kesildi dunde 2 kere geldu sadece. Ve belim cok agriyor. Ben bu ay tomografi cekildim ondan mi boyle oldu yoksa daha onemli bi sebep mi olabilir?? Cvp yazin lutfenn ???
Adetin üçüncü günü yapılan hormon testleri var onu yaptırmanızı tavsiye ederim

Benimde cok duzensiz oldu artik kurtajdan sonra 35 gun olmustu adet olamadim diye doktor tarlusal vermisti kullandim adet oldum bu ayda 2 gun gecti adet olmadim ve olma gibi bir belirtim de yok napicam bilmiyorum

Merhaba geçen ay adetim den 3 gün önce ilişkiye girdim içeri boşalma oldu bir sonraki adetim 34. Günde geldi ki bu süre benim için çok geçti 33. Günde doktora gittim kan testi sonucum <0.1 çıktı 34. Gün söylediğim gibi adet oldum Ama diğer adetlerinden çok farklı doğru düzgün bir kanamam olmadi kahverengi lekeler şeklinde geldi peceteyede çok açık kirmizi kan şeklinde geldi her zamankinden çok farklı bir pet bile kirletmedim gün boyunca ki normalde kanamam ilk gün çok olur şimdide kesildi gibi acaba Üzerin e gorme olabilir mi idrar testi yapsam sonuç verir mi şimdiden Teşekkür ederim

Back
X