Gebelik suphem yok cunku yaptim test negatif cikti adet gunu yaptim. Sonrada gecikti adet oldum yapmadim vi dahadaCan'ım gebelik şüphen var galiba test yapmalısın bence hemen .
Yani üstüne görme falan olabilir adetin değişmiş ya. Bende çok kanamalı ve ağrılı adet olurum bu ilk adet olduğum günden beri böyle Doğum yaptım hiç bişey değişemdiGebelik suphem yok cunku yaptim test negatif cikti adet gunu yaptim. Sonrada gecikti adet oldum yapmadim vi dahada
Cnm korunmuyoruz ama gebelikte yok. Hic boyle olmazdi. Cunku asiri adet kanamam var boyle gelmesi tuaf. Doktora gidiyim diyorum bu soguktada kim gidicek otur evde diyorum kendi kendime :) zaten gitsemde bi halt yapmiyorlarSoguklar basladgndan beri adet gecikmesi olmayanlar bile bunu yasiyor 1 2 aydir.az da olsa aylik dongunuz devam ediyor. İnsallah korkulacak bisey yoktur diye dusunuyorm. Ayaklarnzi sicak tutmaya gayret edin.e gebelik riski yoksa adet gununden yaklask 1 hafta once baslayarak sabah aksam civanpercemi iceblrsnz hem duzeni saglar hem sokulmeyi kolaylastrir. Gecmis olsn
Belki yeniden test yaparim ama bu adet kanamasinin azalmasi beni suphelendiriyor. Acaba diyorum yumurtaliklarimda sorun mu var yumurtalarim mi azaldiYani üstüne görme falan olabilir adetin değişmiş ya. Bende çok kanamalı ve ağrılı adet olurum bu ilk adet olduğum günden beri böyle Doğum yaptım hiç bişey değişemdi
Test yap sonra doktora görün. Soğan kürü yap adet düzensizliği olabilirBelki yeniden test yaparim ama bu adet kanamasinin azalmasi beni suphelendiriyor. Acaba diyorum yumurtaliklarimda sorun mu var yumurtalarim mi azaldi
Sogan kuru yaptim. Sonraki aylar boyle oldu zatenn. 3 ay once yaptim sogan kurunu. Simdide boyle olduTest yap sonra doktora görün. Soğan kürü yap adet düzensizliği olabilir
Belki hamileSin bi test yap yada hemen doktora görünSogan kuru yaptim. Sonraki aylar boyle oldu zatenn. 3 ay once yaptim sogan kurunu. Simdide boyle oldu
Testim var evde yarin yaparim birsey yoksada doktora giderim cunku supheleniyorum yani. Birde cocukta olmuyor korunmadigimiz haldeBelki hamileSin bi test yap yada hemen doktora görün
Olsun onemli degil :) evet hatta kahve akinti bile gelmisti.Yanlislikla 2 kez yollamisim kusura bakmayin :)
sogan kurunden sonra akintnz artti mi peki
tamam bu iyi, demekki vücuttan atmanız gereken şeyler vardı. miyom kist vs gibi.Olsun onemli degil :) evet hatta kahve akinti bile gelmisti.
Adetin üçüncü günü yapılan hormon testleri var onu yaptırmanızı tavsiye ederimKizlar gunaydin oncelikle. Benim adetlerim agrisiz ve cok kanamali gecer 3 gun asiri kanamam olur. Hatta bazen disari dahi cikar. Sonrada azalir ya 5-7 gun surer. Sonra adetim kesilirdi. Su 2 aydir ise. Gecen ay 3 gun normal kanamam oldu 4. Gun kesildi. 5 gun cok az geldi ve kesildi. Bu ay ise 3 gun gecikti sonrada 2 gun kanamam oldu kesildi dunde 2 kere geldu sadece. Ve belim cok agriyor. Ben bu ay tomografi cekildim ondan mi boyle oldu yoksa daha onemli bi sebep mi olabilir?? Cvp yazin lutfenn ???
Artik bi dahaki aya kalir adetim kesildi cunkuAdetin üçüncü günü yapılan hormon testleri var onu yaptırmanızı tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?