Adetli gunde hamilelik

nurzdmrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2023
71
45
3
26
Merhaba
Adet tarihim 30 haziran basladi normalde 5 ya da 6 gun surer. Biz de adet tarihimin 5. Gununde (hicbir akinti gelmiyordu sadece iliskiden sonraki gun pembemsi akinti geldi) esimle iliskiye girdik korunmasiz. Adet tarihinin son gunlerinde iliskiye girip hamile kalan var mi merak ediyorum.

Merhaba
Adet tarihim 30 haziran basladi normalde 5 ya da 6 gun surer. Biz de adet tarihimin 5. Gununde (hicbir akinti gelmiyordu sadece iliskiden sonraki gun pembemsi akinti geldi) esimle iliskiye girdik korunmasiz. Adet tarihinin son gunlerinde iliskiye girip hamile kalan var mi merak ediyorum.
hamile değilsinizdir

Merhaba
Biz genelde adetin bittiği ilk gün ve başlayacağı günlerde korunmasız yaptık içime oldu hamilelik olmadı
Olsun diye uğraştığımızda yumurtlama zamanlarında korunmasız olarak hamile kaldım ama biz baya her ay adetin ilk başlayacağı günler ve bittiği ilk gün korunmasız yapmıştık😅

Back
X