Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki geç döllenme vardır ve ya kese gelişimi o haftaya göredir bunlar takılma bebek sağlıklı ise bunların hiç önemi yokAdetimin son gününe göre söylemedi alttan muayene ile 6 hafa5 günlük dedi ben adetten kesilip 5 gün sonra nasıl hamile olabilirim
İlk günü.Hamilelik adetin son günü baz alınarak hesaplanır
Valla benim direk satımı sordu doktorum iki hamileliğim de de 17 Eylül 21 Eylül de bitti dedim 21 olarak hesapladık gelişimi de yavaştı zaten kaybettikİlk günü.
3 4 günün bir önemi yok ki zaten kese büyüklüğüne göre söylüyorlar bebek büyüdükçe son adet tarihinin bir önemi kalmıyor bebeğin düzenli haftalık ilerlemesini kaydediyorlar yani ne zaman hamile kaldığımızın bir önemi yok aslında yeter ki sağlıklı gebelik geçirelimBana hangi gün regl olduğumu sordu valla
Ben hiç anlamıyorum o yüzden aşırı aklım karşıtı yani pek anlamıyorum da kalbi atıyor bilemiyorum öyle deyinde ben hesapladım eve gelip oradayken hesaplayıp sormak aklıma gelmedi döllenme süresi falan deyince nasıl olabileceğimi hala aklım almıyor kusura bakmayın :/Belki geç döllenme vardır ve ya kese gelişimi o haftaya göredir bunlar takılma bebek sağlıklı ise bunların hiç önemi yok
Ben 15 Ekim'de regl oldum, 19 unda bitti. Bugün kontrolüm vardı. 6 haftalik gebesin dedi
Takılma bunları tek ilişki olmadıysa zaten nokta atışı bilmek zordur bebeğin sağlıklı ise hamileliğin tadını çıkarBen hiç anlamıyorum o yüzden aşırı aklım karşıtı yani pek anlamıyorum da kalbi atıyor bilemiyorum öyle deyinde ben hesapladım eve gelip oradayken hesaplayıp sormak aklıma gelmedi döllenme süresi falan deyince nasıl olabileceğimi hala aklım almıyor kusura bakmayın :/
Nasıl ya daha fazla aklım karıştı bende 6 hafta 5 günlüksem nasıl oluyorBen 15 Ekim'de regl oldum, 19 unda bitti. Bugün kontrolüm vardı. 6 haftalik gebesin dedi doktorum
Teşekkür ederim yinedeTakılma bunları tek ilişki olmadıysa zaten nokta atışı bilmek zordur bebeğin sağlıklı ise hamileliğin tadını çıkar![]()
Yani ben son adetimden sonra mı hamile kalıyorumDoktorlar hamile kaldığın günü kesin olarak bilemeyeceği için son adet tarihi baz alınır
Evet öyle oluyorYani ben son adetimden sonra mı hamile kalıyorum
Yani öncesi değildir doğru mu anlıyorumEvet öyle oluyor