Bende bir etkisi olmuyor hatta adetliyken yapmak lazım ki vücut rahatlasın var olan bir koku olmasın. Ben rahatlıyorum açıkçası hele de yazları hergün hergün yaparım..
Bende bir etkisi olmuyor hatta adetliyken yapmak lazım ki vücut rahatlasın var olan bir koku olmasın. Ben rahatlıyorum açıkçası hele de yazları hergün hergün yaparım..
Bende adet oldugumda inanilmaz agrim oluyor mecbur dus aliyorum sicak iyi gelir diye.
Bazen derler ki su daha cok adet olmani saglar ama ben 6 gun oluyorum toplasan 2 gunu yogun sonra kesiliyor yavas yavas.
"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."
Bende adet oldugumda inanilmaz agrim oluyor mecbur dus aliyorum sicak iyi gelir diye.
Bazen derler ki su daha cok adet olmani saglar ama ben 6 gun oluyorum toplasan 2 gunu yogun sonra kesiliyor yavas yavas.
"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."
Canim adetliyken banyo yapmanin hic bir zarari yok hatta faydasi var. Ama suyun sicakligina gore degisiyo bu durum, eger soguk suyla dus alirsan adetin kesilir sicakla dus alirsan daha cok gelir. Sen bu duruma gore ayarla suyunu