Adetliyken ameliyat olan var mı, ameliyat öncesi tavsiyeleriniz?

violensel

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2012
10
0
286
Bursa
Merhabalar, 9 Ocakta ameliyat olacağım, ameliyattan 2 ay önce gün aldım, regl dönemime geliyor. Bu dönemde ameliyat olanlarınız var mı? Bir de ameliyat öncesi neler tavsiye edersiniz?

Doktorunuza danışın. Çünkü bazı doktorlar sorun etmezken bazıları geciktirici kullanmanızı önerebiliyor.

Merhabalar, 9 Ocakta ameliyat olacağım, ameliyattan 2 ay önce gün aldım, regl dönemime geliyor. Bu dönemde ameliyat olanlarınız var mı? Bir de ameliyat öncesi neler tavsiye edersiniz?

Benim de ameliyatımla regli günüm denk gelmişti. Bana herhangi bir sorun yaratmadılar sadece çamaşırınızla giremediğiniz için hasta bezine benzer kilot vermişlerdi.

Benim öyle bir günüme denk gelmedi. Üzerinizde metal olmadığı sürece benim ameliyat olduğum hastane sporcu sütyeni, iç çamaşırı, eşofman altı veya taytla alıyor ameliyata. Özel gününüzde olmanızın ameliyata bir sakıncası olacağını sanmıyorum ama rahat rahat duşunuzu almak, temizlenmek açısından ben istemezdim.

Benim ameliyatıma denk geldi. Ki hatta günüm bile değildi. Normalde hiç günüm şaşmaz ama ameliyat günü Regl oldum. Doktorum sorun olmaz dedi. İç çamaşırı ve ped ile ameliyata girdim.
Şöyle bir şey olabilir ameliyat öncesi tahliller veriyoruz kan değerlerimize bakıyor Dr sorunlu kişilerde izin vermeyebilir

Ben de o durumda ameliyat oldum bir sıkıntı olmadı ama ameliyat günü alırken doktora sormuştum sorun olmaz demişti olmadı da.

Back
X