Adetliyken doktor muayenesi

asudeduru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2012
250
15
28
İstanbul
Merhaba arkadaşlar adetin 3.günü yapılan testleri yaptıranlar lütfen cevap verin yazıma...Yarın benimde 3. günüm doktora gidicem adetliyken alttan muayene de oluyor mu ? oluyorsa canınız yandımı deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim ....

Son düzenleyen: Moderatör:
Gecen ay bende reglimin 3. Gunu gittim. Alttan muayene etmedi.sadece hormon testleri yapti.12. Gunu alttan muayene ve smear testi yapti.daha once alttan muayene oldunmu hic?

daha bugün yaptırdım ben adetimin 3. günü. alttan bakmaz tabi ki çok anormal bi durum olmadığı sürece. normal ultrasonla baktı bana karından. sonra da kan verdim

Gecen ay bende reglimin 3. Gunu gittim. Alttan muayene etmedi.sadece hormon testleri yapti.12. Gunu alttan muayene ve smear testi yapti.daha once alttan muayene oldunmu hic?

cevabın için çok teşekkürler ...benimde hormon testi yaptırmam lazım ..alattan muayene oldum tabikide ama hiç adetliyken olmadım onun için tedirginim ve korkuyorum canım :(

cevabın için çok teşekkürler ...benimde hormon testi yaptırmam lazım ..alattan muayene oldum tabikide ama hiç adetliyken olmadım onun için tedirginim ve korkuyorum canım :(

canım bende yaptırdım hormon testlerini ve benim doktorum allttan muayene etti alttan muayene etmesi daha iyiymiş öyle derler..tsh fsh lh prolaktin esd gibi hormonlara bakılyr korkulcak bişey yok

canım bende yaptırdım hormon testlerini ve benim doktorum allttan muayene etti alttan muayene etmesi daha iyiymiş öyle derler..tsh fsh lh prolaktin esd gibi hormonlara bakılyr korkulcak bişey yok

Cevabın için teşekkürler canım...artık herşeye razı olacağız en azından hazırlıklı gideyim ne olur ne olmaz...

Sorumu cevaplayan herkese çok teşekkür ediyorum..bu sabah gittim ve üstten muayene etti dr..alttan etmedi ve kan tahlilleri verdim bakalım artık hayırlısı umarım kötü birşey çıkmazda bebeş olur :)

Sorumu cevaplayan herkese çok teşekkür ediyorum..bu sabah gittim ve üstten muayene etti dr..alttan etmedi ve kan tahlilleri verdim bakalım artık hayırlısı umarım kötü birşey çıkmazda bebeş olur :)

ben de tahlil sonuçlarımı aldım bugün herşey normalmiş şükür. inş senin de öyle çıkar

ben de tahlil sonuçlarımı aldım bugün herşey normalmiş şükür. inş senin de öyle çıkar

Sevindim canım iyi çıkmasına bende az önce netten baktım tahlillerim çıkmış referans normal değerlere le karşılaştırdım normal görünüyor ama tabi dr.gösterip yorum almam lazım..teşekkürler cnm...

Back
X