• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetliyken eşim ve tutumu ?

Eşiniz sizin özel gününüzde size normaldeki gibi ilgi gösteriyor mu ?

• Ankete Katılan
    173

Nefretediyorumherseyden

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2017
207
150
23
Merhaba hanimlar kafama cok takiliyor inanin adet oncesi cok agrasif olurum ve her seferinde esimde hosuma gitmeyen beni sinirlendiren seyler yapiyor arkadaslariyla sinirini asan gorusmeler yapiyor falan bi kizimiz var butun yuku bana yukleyip o donemde o kadar karisik seyler yasatiyoki bana neyse geciyorum orayi .. Adetliyken ne bir sarilma ne bir koklama yani normalden eser kalmiyor neden oluyor bu tamam bisey yapilmicak ama nedir bu kadar uzaklastiran sey kiriliyorum onu uzecek birsey yapmak istemiyirm ama insan sarilmak istemez mi sarilarak uyuyabilir gelir oper koklar yani hoş seyler bunlar acaba butun erkekler mi boyle yapilari geregi mi yoksa esim cocukdan sonra elini ayagini cekiyor mi 2. Cocukdan sonra hic mi kalmayacak acaba ne dersiniz 😇

Adetliyken ne bir sarilma ne bir koklama yani normalden eser kalmiyor
Kan kokusu mu alıyor ne😝
Şaka bi yana gergin olduğunu düşünüp bilerek uzak duruyor olabilir
E sen bir nevi kedi gibi git kıvrıl yanına, bana ilgi gösteeeeer de(:

Kan kokusu mu alıyor ne😝
Şaka bi yana gergin olduğunu düşünüp bilerek uzak duruyor olabilir
E sen bir nevi kedi gibi git kıvrıl yanına, bana ilgi gösteeeeer de:-)

Esim hep syey der senin tatli dilin esprili yonun cok hosuma gidiyor etkilendigim.icin seninle ebvlendim.iyikide evlendim der .. Ama iste cofuk dogdukdan sonra simdi 2 yasinda yük artti bende herseye kosuyorum o kadar cok yoruluyrm ki sinirlerim havada oluyo ona da kidigim icin heo bana kiziyosun diyensoyleniyo elinden bisey gelmiyomu acaba eskiye donmeyi bende istiyrm ama cocukla cok zor oluyo neseli durmak icin biraz dinlenmem gerekiyo

Sorun neydi :) Eşiniz sarılmıyorsa siz sarılın, ben ilgiye ihtiyaç duyduğumda kedi rolüne bürünüp eşimin yanında alıyorum kendimi :olamaz: bilinçli birşey yaptığını zannetmiyorum eşinizin.

Çocuğun sorumluluğunu size bırakması, 2.cocuk ve regl olmanız arasındaki bağlantıyı da çözemedim :110:

Hep bu hormonlar yüzünden. Daha adet olmaya başlamadan kocanıza bunu hissettirip daha çok ilgi görmeyi beklerken adamcağızı korkutuyor olabilir misiniz?

üstte bir arkadaş da söylemiş regl olduğunuzu gerekli olmadan söylemeyiverin. ayrıca çocuğun yükünün genelde sizde olması ve aşırı yorulmanız ciddi bir problem. bunu regl dönemi hassasiyeti ve siniriyle karıştırmayın. çok sakin ve makul olduğunuz bir gün karşınıza alın ve ciddi bir konuşma yapıp çocukla ilgili sorumlulukları gerekirse çizelgeyle ayırın. erkekler böyle madde madde yazınca daha kolay anlıyorlar. bu saatler arası sende şu sorumluluklar sende gibi görev dağılımı yapın. bir de bu sorunu çözmeden ikinci çocuğa girişmeyin bence; sonuç delirtilmiş bir kadın ve kurban rolü oynayan koca oluyor çünkü

Bizde durum tam aksi adetliyken ben duş alırım sürekli rahatsız hissediyorum kişisel bakımıma daha çok önem veririm kimseyle ya yana olmak istemem ancak benim kocam da sürekli sarılır karnımı okşar çok solgun durduğumu surekli söyler. Saklasam bile kaçışı yok anlar yani bu durum biraz daha kötü of rahat bırak beni sıkılıyorum pişiyorum sarılma diyemiyorum bide

Regl olduğumu söylememe gerek kalmıyor zira hareketlerimden anlıyor :D ilgisinde her hangi bir eksilme azalma olmuyor ama ben kuduruk gibi oldugum için çok fazla polemik yaşamamaya dikkat ediyor çünkü ,herşeyden tartışma çıkarabilecek potansiyelde oluyorum.

Bişeye sinirlendiğimde bunun hormonal olduğuna kendini ve beni inandırıp, olgun davranmaya çalışıyo ortalama 3 4 dakika kadar. Asla o dönemde kendinde suç aramaz herşey hormonaldir

Kişisel bakım durumları nasıl

Lisede öğretmenim bazı kızların adet olduğunu direkt anlıyorum maalesef.
Yanlarına yaklaşmak istemiyor insan.

Düşünüyorum yani bu kız bu kokuyu nasıl almaz diye
Almıyor çocuk...

Back
X