adetliyken ultrasonda görulen kıst

alice1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2016
550
86
103
merhaba arkadaslar bugun doktora gıttım adetın ıkıncı gunu bugun ultrasonda baktı ve kıst var dedı 2 aydır bakıyordu o zaman yoktu adet bıttıkten ıkı gun sonra gel adette atılmısmı bakalım dedı tamda tup bebek kararı almısken acaba yanılmıs olabılırmı bu kıst hemen nasıl cıkar :KK17:

yumurtlama döneminde gelişemeyen yumurtalar kist gibi görülebilir ve adetle birlikte atılırlar. tabi ki bildiğim kadarıyla, madem doktor takibindesin sıkıntı yapman gereken bir konu yok. neticede bu iş için yola çıkmışssı hayırlısıyla tez zamanda iyi haberler alırın inş.
bende bir senenin sonunda doktora gitmeye karar verip dün muayene oldum ve yarından itibaren tetkiklere başlıyorum zor bi karar umarım sıkıntımız çabuk hallolur, ilk gebeliğimde sürpriz yaşayınca benim için yıkım oldu hala gebe kalamadığıma ve kalamayacak olmama alışamıyorum zor

yumurtlama döneminde gelişemeyen yumurtalar kist gibi görülebilir ve adetle birlikte atılırlar. tabi ki bildiğim kadarıyla, madem doktor takibindesin sıkıntı yapman gereken bir konu yok. neticede bu iş için yola çıkmışssı hayırlısıyla tez zamanda iyi haberler alırın inş.
bende bir senenin sonunda doktora gitmeye karar verip dün muayene oldum ve yarından itibaren tetkiklere başlıyorum zor bi karar umarım sıkıntımız çabuk hallolur, ilk gebeliğimde sürpriz yaşayınca benim için yıkım oldu hala gebe kalamadığıma ve kalamayacak olmama alışamıyorum zor
al benden de o kadar 2 yldır tedavı göruyorum hep bı problem cıkıyo tam dedık tup bebek yapalım bazı seylerı duzeltık engeller bıtmıyo bır surude ılac kullandım yumurtalar gelısmedı ondan çıktı demekkı ıns bı an önce atılır allah yardımcın olsun ıns tez zamanda bebeklerımıze kavusuruz

Bebek isteyenler abdestli iken sağ elinizi karnınıza koyup 12 Ayetel kursi okuyun

Back
X