Adetliyken yerleşme kanaması

teacher26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2020
1.511
1.500
133
Arkadaşlar benim adetim yoğun olur normalde . Adetimden üç dört gün önce ilşkide prezervatf içimde kaldı ama hemen çıkardım bence dağılmadı spermler. Adetim siyah başladı ve iki gün sonra kahverengi oldu ve iki damla pembe kan geldi sonra yine kahverengi oldu ve bitti. Şuan başım çok ağrıyor geçmekbilmiyo göğüslerim acıyo hala sizce adetliyken yerleşme kanaması olur mu

Yani o ikş damla olurken adetim üç gün sonra kesildi ve o damla geldi ve kahverengi olmaya başladı

Bunu biz bilemeyiz. En iyisi doktora gitmen siyah adet görmek iyi değildir.

Bı bilemeyiz. Çocuk istemiyorum dersen hemen Dr git canim
Pazartesi gidicem inşallah randevu aldım. Ama yerleşme kanaması değildir herhalde ya 30 Mayıs ilişki tarihim. Haziran 3 de başladı adetim 8 de bitti gibiydi 9unda iki damla kan geldi ve kahverengi akıntım oldu ve hala göğüslerim sızladığından ben şüphe etmiştim ama belkide adetimin devamıydı bakalım doktor ne diyecek

Pazartesi gidicem inşallah randevu aldım. Ama yerleşme kanaması değildir herhalde ya 30 Mayıs ilişki tarihim. Haziran 3 de başladı adetim 8 de bitti gibiydi 9unda iki damla kan geldi ve kahverengi akıntım oldu ve hala göğüslerim sızladığından ben şüphe etmiştim ama belkide adetimin devamıydı bakalım doktor ne diyecek
İstiyorsan rabbim gebelik versin. İstemiyorsan yoktur inşallah

Back
X