C Can Bebe Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Ekim 2019 25 1 1 32 15 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Can Bebe #1 adetliyken hamile kalinirmi yada adetin hemen bitiminde yada bidaha ki ay adete 2. 3 gun kala
Balsuratm Popüler Üye Kayıtlı Üye 14 Şubat 2019 416 357 103 16 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Can Bebe #2 Tabikide Adetliyken hamile kalınmaz .. Adetin hemen bitinmindede çokk erken yumurtluyorsaniz olabilir.. Adete 2 gün kalada yumurtlama olmaz.
Tabikide Adetliyken hamile kalınmaz .. Adetin hemen bitinmindede çokk erken yumurtluyorsaniz olabilir.. Adete 2 gün kalada yumurtlama olmaz.
F flower world Nirvana Pro Üye 12 Ocak 2010 16.671 En iyi cevaplar 1 25.045 1.123 16 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Can Bebe #3 adetliyken ilişkiye girilmez zaten adetten birgün önce çatlayan yumurtan varsa ve sen adetliyken ilişkiye girersen hamıle kalırsın kalanda var ,
adetliyken ilişkiye girilmez zaten adetten birgün önce çatlayan yumurtan varsa ve sen adetliyken ilişkiye girersen hamıle kalırsın kalanda var ,
C Can Bebe Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Ekim 2019 25 1 1 32 16 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Can Bebe #4 Balsuratm .!.: Tabikide Adetliyken hamile kalınmaz .. Adetin hemen bitinmindede çokk erken yumurtluyorsaniz olabilir.. Adete 2 gün kalada yumurtlama olmaz. Genişletmek için tıkla... genelde yumurtlama zamanı ne zamandır
Balsuratm .!.: Tabikide Adetliyken hamile kalınmaz .. Adetin hemen bitinmindede çokk erken yumurtluyorsaniz olabilir.. Adete 2 gün kalada yumurtlama olmaz. Genişletmek için tıkla... genelde yumurtlama zamanı ne zamandır
C Can Bebe Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Ekim 2019 25 1 1 32 16 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Can Bebe #5 blondgunes .!.: adetliyken ilişkiye girilmez zaten adetten birgün önce çatlayan yumurtan varsa ve sen adetliyken ilişkiye girersen hamıle kalırsın kalanda var , Genişletmek için tıkla... haram diye biliyorum sadece 5gun suren adetlerde 3.4gunu kastetmistim
blondgunes .!.: adetliyken ilişkiye girilmez zaten adetten birgün önce çatlayan yumurtan varsa ve sen adetliyken ilişkiye girersen hamıle kalırsın kalanda var , Genişletmek için tıkla... haram diye biliyorum sadece 5gun suren adetlerde 3.4gunu kastetmistim
F flower world Nirvana Pro Üye 12 Ocak 2010 16.671 En iyi cevaplar 1 25.045 1.123 16 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Can Bebe #6 Can Bebe .!.: genelde yumurtlama zamanı ne zamandır Genişletmek için tıkla... 28günde bir adet oluyorsan 14, günü dür ama 3 gün öncede olabilir 3 gün sonra da , yada başka bir gün , bunu ovalüasyon testiyle yada düzenli dr giderek gün gün takip edebilirsin .
Can Bebe .!.: genelde yumurtlama zamanı ne zamandır Genişletmek için tıkla... 28günde bir adet oluyorsan 14, günü dür ama 3 gün öncede olabilir 3 gün sonra da , yada başka bir gün , bunu ovalüasyon testiyle yada düzenli dr giderek gün gün takip edebilirsin .